Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaa223e3233

dlaczego tak mam?

Polecane posty

jak nadchodzi jesień moje samopoczucie się pogarsza, nic mi się nie chce, czuje się mniej atrakcyjna i mam skołonnosci do placzu? a wiosna i latem wszystko sie uklada ,chce mi się ciagle smiać? nie wiem co się ze mną dzieje przez ostatnie dni. mam za malo motywacji do wszystkiego...

wogole zauwazylam ,że moje samopoczucie zależy bardzo od tego czy swieci słonce... np na południu na wakacjach , mam ciagle motywację do zycia, jestem optymistyczna. a jak w polsce nadchodzi jesień i zima to szkoda gadać

najgorszy jest ten brak motywacji... wydaje sie ,że to fanaberie ,ale to jest silne uczucie. a mam teraz ważne egzaminy.. musze mieć motywację. a nawet apetytu nie mam boje się ,że schudne bo i tak jestem bardzo szczupla

tez tak mam...Ale jak jestem gdzie indziej np W Irlandii-gdzie tez wiecznie jest szaro,pochmurno i leje deszcz to czuje sie swietnie..Tylko tutaj zawsze dol...Jak nie ma slonca wszystko jest szare..masakra

nie wiem co mam zrobić żeby sią jakos pozbierać do wszystkiego?

znam osoby co i jesienią są ciagle usmiechnięte.. a moj mozg widocznie tak reaguje na brak swiatła czy co? ale cięzko mi to przezwyciezyć nie raz...

no to jak ma sie zabrac do zycia , do egzaminow itd ? :(