Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia:)))

wizyta u cyganki

Polecane posty

Kobieti mam pytanko czy wierzycie im???? opwiem swoja krotka historie i same ocenicie. Mam obecnie problemy z moim ukochanym a owa cyganke rodzinnie znamy juz od kilkunatu lat. Przez mojego sympatycznego smuce sie juz od czerwca wtedy bedac w innym miescie odwiedzila ja moja mama kobieta rozlozyla na nas karty i wszly pozytywnie ZE TESKNI KOCHA ZALEZY MU BARDZO ALE MILOSC PRAWDZIWA NASTAPI Z 1 DZIECKIEM ZE WIDZI KLOTNIE ALE BEDZIEMY SIE GODZIC ZE ROZSTANIA NIE WIDZI..po dwoch miesiaca mama znowu ja odwiedzila po tym jak zaplakana dzwonilam. cyganka znowu karty rozlozyla i powiedzialam prawie to samo ZE ZALEZY MU BARDZO ZE SA KLOTNIE ALE NASTAPI DOBRY CZAS ZE ROZSTANIA NIE WIDZI ZE BEDZIE KOBIETA KTORA BEDE MU WYPOMINAC A ON SIE BEDZIE TLUMACZYL ( a to juz mialo miejsce:)) BEDA RAZEM mowila WIDZI CIAZE, DUZO WYJAZDOW I UZGODNIEN O BYCIU RAZEM Z..E W CIAGU 2 LAT COS SIE WYDARZY..po kolejnych dwoch miesiacach wrocilam do domu zalamana i poszlam do niej sama by sie przekonac i mowi mi tak ZE ROZSTANIA NIE WIDZI SA KLOTNIE ALE I POGODZENIE ZE BEDA USTALENIA CO DO WSPOLNEGO MIESZKANIA ALE NEI TERAZ ( a wlasnie o to byly sprzeczki bo miesiac temu mielismy juz mieszkac razem) ZE BEDA USTALENIA CO DO ILOSCI DZIECI WIDZI CZESTE WYJAZDY I ZALEZY MU NA MNIE BARDZO I ZE BARDZO LUBI MNIE JEGO RODZINA ZE MOJA MAMA TAM POJEDZIE I BEDZIE BO OBSERWOWAC ALE BEDZIE ZADOWOLONA ZE DO KONCA TEGO ROKU DECYZJA WSPOLEGO ZCYIA....potem pojechalam do niego na tydzien bylo cudownie ale ostatniego dnia sie juz popapralo wroiclam do domu i co polazlam do cyganki ona stawia karty na RAZEM i wszystkie sa czerwone i mowi mi ZE TAK ROZSTANIA NIE MA ZE JA JESZCZE PODEJME JEDNA ROZMOWE I BEDE BARDZO NIEZADOWOLONA ( nastapilo wczoraj) ZE DLUGO BEDZIE U NAS CISZA I BEDE MYSLALA ZE TO JUZ KONIEC ALE POTEM DOCZEKAM SIE I BEDZIE TO NIESPODZIANKA ZE MU BARDZO NA MNIE ZALEZY ZE BADA ROZMOWY O NAS I WYJAZDY. no i co mysliscie w sumie w naszej sprawie byly 4 wrozby nie ma opcji by laska pamietala co mowila mojej mamie 3 mis temu a wrozby wedlug mnie sa prawie identyczne

aha tez bardzo wazne ja od podstawowki marzylylam o AKADEMII SZTUK PIEKNYCH a cyganka mamie powiedziala ze ja ukoncze wszystko w kkierunku medycznym mama nie chciala jej dowierzyc i wiecie co 6 lat temu dostalam sie na AKADEMIE MEDYCZNA mama powiedziala mi o tym zdarzeniu z przed paru lat dopiero jak mialam juz indeks i zaliczylam 1 semestr....wiec chyba jej wierze:))