Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debilizm

Siara

Polecane posty

Gość debilizm

Dziś zauważyłam wyciek siary z jednej piersi, w związku z tym mam pytanie. Czy w momencie pojawienia się siary piersi zaczynają bardziej rosnąć?

Mi raz coś wyciekło w 7 miesiącu i nie zaczęły bardziej rosnąć, dzięki Bogu! Nie wydaje mi się, żeby to miało jakiś wpływ.

Gość debilizm
Szkoda:( bo natura hojnie nie obdarowała mnie, od początku ciąży delikatnie się zaokrągliły i nic więcej.

Gość debilizm
hojnie miało być:)

Gość debilizm
H- O-J-N-I-E coś tu pisownie zmienia

Tak źle i tak niedobrze. Ja przed ciążą miałam 75E i nienawidziłam tego, teraz w 9 miesiącu mam 80H i jestem załamana :( Wyglądam jak idź stąd i nie wracaj no i boję się, że tym dziecko uduszę :(

Gość debilizm
No ja Tobie współczuję nosić taki ciężar. Możesz mi oddać trochę:)

Gość ja jestem w 4 miesiącu
i mam 85 E no i masakra bo nie mogę nigdzie kupić stanika. Wciskam się w D bo takie największe znalazłam i mam wrażenie, ze mi cycki odpadną tak bolą.

Gość debilizm
Mnie piersi bolały do 4 misiąca, z czasem Tobie przejdzie,ale częściowo mogą boleć ponieważ masz za mały stanik i piersi są uciskane,a one lubią luz:)

ja jestem na początku 7 mca i dalej mam wysieki z piersi;/ prawie mi one nie urosly ale zauwazylam na nich cos jakby rozstepy??;/ cos okropnego takie sinawe pregi...:(

Luneczka jak są rozstępy to smaruj oliwką dziecięcą albo innymi preparatami do biustu "ciążowego" :) żeby nie pojawiło się ich więcej i nawet jeżeli nie masz ciężkich i dużych piersi to i tak noś dobry biustonosz, może nie ciążowy bo rozmiary ich bywają imponujące (sama kupiłam 90B rosnący cudem bo wszystkie zaczynały się od C lub D ale zaczął pasować dopiero w 5 miesiącu ciąży;)) tylko kup sobie dopasowany biustonosz sportowy bez szwów i natłuszczaj tą skórę 2 razy dziennie.