Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamela43564363463

Co robić dziewczyny? :(((

Polecane posty

Gość pamela43564363463

Widzialam wczoraj byłego na imprezie, niedawno z ni m zerwałam i chyba jednak go kocham , nie moglam spac w nocy :( nie wiem co mam robic czy ratowac to czy co? Bo on nawet sie chyba nie przejal ze z nim zerwałam .. tzn. nie prosil mnie o powrot ani nic z tych rzeczy . Co robic?? teraz mi tak zle..

Gość Skunksiara
olać i zapomnieć musisz!

Gość walnij se w leb
:)

Gość pamela43564363463
olać ? Jak go widze to nie moge wytrzymac, chce sie przytulic.. nie bedzie to łatwe. :(

Daj spokój dziewczyno. Nie zaprzątaj sobie tym głowy. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Skoro on nie jest zainteresowany to nie nakręcaj się.

Gość pamela43564363463
mi sie wydaje ze "honor" mu nie pozwala.. nie wiem . Wczoraj caly czas jak wychodzilam w takie jedno miejsce to on akurat tez tam przychodzil i raz usiadlam koledze na kolanach bo nie było miejsca to on rzucił krzesłem i wyszedł.

Gość pamela43564363463
mi sie wydaje ze on chce zebym ja sie postarala, bo twierdzil w zwiazku ze to tylko on sie stara i ze ja nic dla niego nie robie, a jedna osoba to za mało..

Gość pamela43564363463

Gość ...ot...co....
glupia jestes. chcesz zeby do ciebie wrocil, zeby wykonal jakis ruch a zaraz potem siadasz koledze na kolana. dobrze ze cie olewa bo szkoda takich chlopakow na ciebie 🖐️

Gość gość
Ot co - ma rację

Gość hebrajka
Sama z Nim zerwalas,wiec zakladam,ze mialaś ku temu powazny powod.I co,nagle ow powod przestal miec znaczenie?Tak to czasem jest..Albo odzywa sie w nas przyslowiowy pies ogrodnika i mimo,ze my dajnej osoby juz nie chcemy,to jakos nam tez nie pasi,by pojawil sie przy nim ktos nowy.Albo po czasie,gdy zle emocje opadna,wracaja te mile wspomnienia i z nimi tesknota.Ale mysl tez o Nim,nie tylko o sobie.Zeby nie bylo powtorki z rozrywki.Dasz Mu iskre nadziei,a potem-a nie,jednak sie mylilam,jednak Go nie chce..I chlopak bedzie dopiero ugotowany.Tylko Ty wiesz,dlaczego odeszlas,co bylo nie halo.Teraz nagle bys umiala to "cos "zaakceptowac?Watpie.Chcialabys miec ciastko i zjesc ciastko,a tak sie nie da.Tak mozna postepowac ewentualnie z psem,przytulic go,a potem odeslac do kata,by znow przywolac w potrzebie chwili.No ale to Twoja decyzja.Powodzenia:)