Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikita456

mam pytanie

Polecane posty

Gość nikita456

witam. wiem ze pewnie sie wkurzycie ale chcialam o cos zapytac. otoz z moim chlopakiem chcielismy sie kochac po raz pierwszy z prezerwatywa. neistety nie bylo to dla mnie zbyt przyjemne uczucie dlatego zrezygnowalismy. dzis powinnam dostac okres, poki co go nie ma. moje piersi sa nabrzmiale tak jak przed okresem. prezerwatywa nie pekla, ani sie nie zsunela, moj chlopak nie mial wytrysku gdyz trwalo to bardzo ktorko, a nawet nie wszedl we mnie caly. chcialam zpaytac czy jest jakas mozliwosc wpadki w moim przypadku?

Skad wy sie ludzie bierzecie, no skad??? Jak moglas zajsc, skoro mial prezerwatywe, nie wszedl w ciebie i nie bylo wytysku??? Czego was kurwa ucza w tych szkolach???

Gość nikita456
wszedl ale nie do konca. niestety czytalam tez o przypadkach, w ktorych prezerwatywa zawiodla. po prostu nie mysle trzezwo przez stres

Gość kolyndara
dostaniesz okres nie stresuj się;) napisz potem ,że dostałaś, żeby był to kolejny dowód ,że w taki sposób nie da się zajść w ciążę;)

Gość nikita456
dzieki dziewczyny, napisze od razu jak tylko go dostane, podnioslyscie mnie na duchu ;)

Gość nikita456
a okresu nadal nie ma :(

Gość nikita456
staram sie racjonalnie na to wszystko spojrzec, byla prezerwatywa, nie pekla, nie zsunela sie, on nie mial wytrysku, nie wszedl caly. wiec jak tu ciaza :( juz sama nie wiem... ale coz tym okresem..

Gość kolyndara
weź tą kąpiel;) albo zrób brzuszki , wyluzuj , pomyśl,ze dostaniesz tego okresu ;) nie ma co się martwic;) sex tez jest dobry;) rozluźni cie;)

Gość nikita456
ale sa jakies szanse na wpadke? :( czy to raczej nie mozliwe?

Gość tajasne
nie ma szans. natomiast dość często przy "pierwszych razach" okres sie spóźnia. kwestia hormonów. spokojnie, wszystko bedzie dobrze. to że sie stresujesz tez nie pomaga :)

Gość nikita456
mam nadzieje, że tak jest jak mówicie. czekam na okres w takim razie.

Gość nikita456
dostałam okres ;)