Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana buba

e cola wzrost skąpy

Polecane posty

Gość zalamana buba

w posiewie pochwy wyszla mi bakteria e coli wzrost skąpy. ginelkolog powiedzial ze jest jej malo i nie jest duzym problemem, wiekszym jest to, ze nie mam paleczek kwasu mlekowego. bralam na bakterie jakies robione dopochwowe globulki a tydzien po skonczeniu mialam brac lactowaginal. jednak w czasie tej przerwy, tuz po okresie znowu zaczelam miec nieprzyjemne dolegliwosci. czy ktos mial podobny problem? martwi mnie to, ze lekarz mowil o malym problemie, a jakos nie moge sie wyleczyc

z tego co wiem, to ta bakteria i pare innych zazwyczaj wystepuje u kobiet w pochwie w malych ilosciach, ale poki sa te paleczki kwasu mlekowego to jest ok. moze te globulki (podejrzewam ze byl tam antybiotyk) jeszcze bardziej naruszyly to srodowisko, nie rozumiem czemu az tydzien przerwy po tych globulkach?

Gość uppppppppppppppppp
podnosze

Gość jestem jakas taka roztrzepana
jak wzrost skapy to nie pownien byc to duzy problem. idz znowu do lekarza, moze potrzebujesz innego antybiotyku

Gość sodoma i gomorA
TE BAKTERIE SA UPIERDLIWE ALE JESLI MASZ WZROST SKAPY TO MASZ SZANSE ZE ZALECZYSZ , sprobuj brac moze jakis inny antybiotyk