Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

girls

jak pomoc mojej kumpeli co ma dziwna mame pomozcie?

Polecane posty

nobo jechala do lomzy na tydzien i mama ja odprowadzala do bana ma 15 l noitam stala taka picza i jakies tam facetki i ona powiedziala mammie delikatnie ze juz jest duza ze niemusi odprowadzac i ta mama poszla sie fochnela i jak ta ma kumpela ma to teraz odkrecic bo niewie przepraszam raczej nie pomoze ta matka juz sie tyle dni nieodzywa

Gość jak zwykle konstruktywny post
kurwa wypad gówniaro do szkoły i najpierw naucz się pisać w zrozumiałym języku :o bo prezentujesz tu poziom ZEROWY :o

Gość Też bardzo lubię skromne
Mam córkę , która ma 15 lat i Ty ze swoją ortografią i gramatyką jesteś zerem Autorko :O

Gość Też bardzo lubię skromne
Masz tu parę ,,,,,,,,, i ........ !!!!! ???? i zacznij ich używać . :O

ojeju w zeszycie to ja mam 4 ,5,3 z dyktand tylko mi się nie chce tutaj pisać z przecinkami i tak dalej tylko napisałam szybko byle jak że byście mi pomogli. Pomóżcie proszę was!

Gość pomogłabym ale też nic
nie rozumiem.

Gość jak zwykle konstruktywny post
dziewczyno, czytać ze zrozumieniem też nie umiesz?? napisałaś jeden wielki bełkot,nie rozumiemy o co ci chodzi, więc jak mamy pomóc??!!

kumpela jechala na tydzien do lomzy. i w ten dzien co jechala mama ja odprowadzala na przystanek.kumpela ma 15 l. gdy staly na przystanku stala tez jakas piczka i jakies tam panie. kumpela grzecznie powiedziala mamie ze nie jest juz dzieckiem ze niemusi tu z nia stac i wogole odprowadzac poprostu chcialaby zeby poszla. a mama na to sie fochnela i poszla sobie do domu i juz kilka dni nieodzywa sie do corki i ta corka niewie jak to odkrecic teraz pomozecie?

Gość trochę lepiej
ale nie idealnie.a co do mamy twojej kumpeli, to jest moim zdaniem dziwna, dokładnie tak jak napisałaś w temacie:o a ta twoja koleżanka dzwoniła do niej?kontaktowała się?

Gość dopowiedz tylko jeszcze
jaki związek z tym, że koleżanka chciała sama stać na przystanku miała owa piczka i jakieś tam panie i dlaczego koleżanka w domu nie uprzedziła mamy, że pójdzie sobie sama na dworzec? A co do porady: to niech grzecznie przeprosi i powie, że nie miała na myśli nic złego, po prostu nie chciała, żeby mama niepotrzebnie się fatygowała i czekała na ten autobus, bo ona by sobie poradziła.

niewiem co miala ta piczka i jakies tam panie moze poprostu myslala ze obciach ze ja matka odprowadza taka duza i wgl macie jeszcze jakies pomysly jak ona ma odkrecic zeby ta mtka sie juz nie fochowala bo niedlugo to jzu tydzien bedzie tego fochu szok