Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uree

Facet nie ma prawa!!

Polecane posty

Gość uree

- Uderzyc zadnej kobiety - Wyzywac jej - Wyrzucic z domu - Czy zwrocic jej uwagi Niezaleznie co by ona nie robila.

Gość hm......
tak -świetej krowie wolno wszystko!!! ;)

Gość jak zwykle konstruktywny post
co do zwrocenia uwagi to jednak chyba ma prawo hehehe

Gość kobieta nie ma prawa
-odmówić facetowi dania dupy - odmówić prac domowych -odmówić zrobienia głębokiego gardła , kiedy on tego zażąda

Gość popieram te topic w sprawie
bicia i wyzywania, co do zwrócenia uwagi i wyrzucenia z domu to jeśli kobieta sobie zasłuży :D

Gość uree
Moje siostry trafily na chamow, jeden ja zwyzywal przy mnie(bo ona go pierwsza zwyzywala) takie dal sobie usprawiedliwienia, a druga facet wyrzucil z domu na moich oczach. Dlatego postanowilam ze nigdy nie wyjde za maz, dla kobiety to nawet lepiej jakby miala na jakiegos lajdaka trafic.

Gość kobiety zadaja
ROWNOUPRAWNIENIA, ROWNEGO TRAKTOWANIA wiec jak kobieta zdzieli faceta w pysk, tak samo zasluguje na strzal w pysk! p.s. mowie to z pelna swiadomoscia jako kobieta.

Gość pastafarianka
no ba, zgadzam sie z uree. najlepiej nam będzie z innymi kobietami xD

Gość to widać te Twoje siostry
jakieś dziwne i sobie zasłużyły.

Gość uree
Zaden ale to zaden facet nie ma prawa uderzyc kobiety, nawet gdyby ona -zwyzywala jego rodzicow -gdyby go uderzyla -gdyby go zwyzywala -czy nawet gdyby probowala go zabic.. zaden facet nie ma prawa zle mowic o kobiecie, ani zwracac uwagi, kobieta to delikatna istota. A ty co mowisz ze kobieta moze dostac w pysk od damskiego boksera to nie wiem jak cie nazwac-chyba damska bokserka.

równouprawnienie to nie tylko te dobre strony...więc jak tak tego żadacie...to potem jakby mi dala w pysk za nic to dostanie z powrotem...trudno...a ktos tu jest dziwny że kobiecie nie mozna zwrócic uwagi jak tak twierdzicie to żeście są wykolejone i tyle...

ty uree jestes chora psychiczna...kobieta to najlepiej moze wszystko nawet faceta zabic a facet ma mówić kochanie przestan...jakby jakaś laska skoczyła do mnie z nożem żeby zabić to ta ręke ma momentalnie złamaną...pewnie jestes schlana albo masz darmowy internet ekstra w psychiatruku...nie wiem jak mozna dac sie zabić i nic nie zrobić...

Gość kobiety zadaja
uree prosze cie wyjdz. osoby traktuje sie tak jak na to zasluguja 😴 jak baba jest patologiczna psychopatyczna ograniczona kretynka, histeryzujaca i nie potrafiaca sie ani zachowac ani tym bardziej utrzymac swoich emocji na wodzy i wyciaga rece by komus przywalic zasluguje na takiego plaskacza zeby od razu sie uspokoila. nie toleruje switych krow w zadnym wypadku. wymagasz szacunku? okazuj go. nikt nie jest kobiecym workiem treningowym ani fizycznym ani psychicznym.

Gość akurat prawo to wszystko
reguluje i nie ma sensu dopowiadać sobie dodatkowych "przepisów".

Gość uree
Facet moze uciec, nie musi jej od razu bic. W koncu to mezczyzni doprowadzaja kobieta do takiego stanu rzeczy. Faceci moich siostr okazali sie chamami i prostakami.

boże aż mi się słabo robi że ktoś twierdzi że kobieta może zabić a facet jej nie może tknąc...japierdole gdzie się takie ludziska rodzą...że tez tego nie szło udusić becikiem na porodówce...

Pewno żaden cię nie chce i znalazłaś sobie usprawiedliwienie swojej pożałowania godnej samotności i swojego staropanieństwa:D

ale ja się was kobiety nie boję...gdybys mi do gardła skoczyła z nożem to bym ci połamał ręce i bezwładnił a sam zadzwonił po policję ty pomyśl co ty piszesz...nie jesteście w żadnym wypadku od nas wyżej...człowiek człowiekowi równy

Gość ej no bez przesady
"kobieta to delikatna istota." 😴 taka delikatna a wyzywa, bije, zabija... 😴 zastanow sie co piszesz :O

Gość uree
Napisalam ze facet moze przed kobieta uciec ale w zadnej sytuacji uderzyc, moze sie zaslonic reka, ale w zadnej sytuacji uderzyc, nawet gdy kobieta zamierza go kopnac to on nie powinien jej odepchnac tylko sie zaslonic. Chlop ktore podniesie reke na babe to nie chlop, to szmaciaz. Takie samo mam zdanie o kobiecie ktora uderzy kobiete!!! kobiecie rowniez nie wolno bic kobiet bo kobiet nie bije sie ani kwiatem. Facet tez nie powinien wyrzucac kobiety z domu, nawet gdy dom lub mieszkanie nalezy do niego, powinien jej to zostawic jako dzendelmen.

Gość ej no bez przesady
dzendelmen? a co to?

Gość gdgdgdgd
nawet gdy kobieta zamierza go kopnac i oczywiscie to nie jest patologia ?

jasne...i co ty mnie będziesz pakowac nóż w trzewia a ja mam się zasłaniac...acha i zeby tak facet miał byc az taki dzentelmen to by musial byc dzentelmen to by musial miec kilka milionów aby każdej lasce dawać mieszkanie jak sie rozstawają...ty jesteś poprostu głupia i tyle

Gość ej no bez przesady
baba moze lac wszystkich wokol a facet nie moze jej tknac - tylko ze wtedy baba juz nie jest baba a facet wiec mozna ja lac :)

o boze literówka czasem się zdazy a walę literówki bo jestem wkurwiony...

Gość uree
*dzentelmenem Facet moze ja przytulic, przeprosic ale nigdy nie stosowac wobec niej przemocy ani psychicznej ani fizycznej. Moze i takie zachowanie kobiety jest patologiczne, ale jak juz pisalam to mezczyzni doprowadzaja je do takiego stanu. Moja matka nie raz walnela ojca, wydarla sie na niego bez powodu gdy miala gorszy dzien a on siedzial cicho. A tamci? jeden z moich bylych szwagrow chcial nawet na moja siostre na policje dzwonic, ale i tak wie ze policja by mu nigdy nie uwierzyla, nie wypada dzwonic na policje i donosic na kobiete.

Gość gdgdgdgd
Moja matka nie raz walnela ojca, wydarla sie na niego bez powodu gdy miala gorszy dzien a on siedzial cicho. Zdrowa nie jest . Jesli miala gorszy dzien to mogla isc spac albo walnnac siebie , a najblizszych .

Gość uree
Ja nie napisalam ze kobieta ma prawo uderzyc faceta ale skoro on doprowadzi ja do takiego stanu. I jeszcze jedno, kobiety nie ma prawa nikt uderzyc ani kobieta ani mezczyzna. Dla kobiety policzek od drugiej kobiety to straszna zniewaga, a od mezczyzny to nie tylko zniewaga ale pewnie i bol bo facet bije duzo mocniej. Nawet gdy kobiet by zasluzyla na liscia to rece kazdemu osobnikowi plci meskiej i zenskiej z daleka.

Gość bita....kiedyś
w końcu oddałam i co?- w umorzeniu sprawy o znęcanie mam napisane-brała czynny udział w awanturach :O:O:O trzeba uciekać zaraz po pierwszym policzku!!!