Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek Pomocny

facet ktory nie wie czego chce

Polecane posty

Gość Piotrek Pomocny

Mój kumpel - sam nie wie czego chce. Bajeruje jakas pannę od dluzszego czasu, brzydko ja zwodzi obiecuje gruszki na wierzbie ale jak co do czego przyjdzie, to ulatnia sie jak kamfora. A dziewczynie widac zalezy. wkurwia mnie on tym swoim zachowaniem, a mlody gówniarz to on nie jest. Ja sie nie moze zdecydowac na ta dziewczynę, to niech ja zostawi w spokoju. a mnie to wkurza i dlatego wam pisze - bo sie zastanawiam co nim kieruje???

Gość heskey88@interia.pl
typ zdobywcy, lubi gonić myszkę.

Gość Piotrek Pomocny
ale jak on niszczy ta dziewczyne. przeciez to jest podłe!!! i wogole mnie nie slucha... malo tego, uwaza mnie za "idiote" bo nie umiem korzystac z zycia" ...

Gość heskey88@interia.pl
ma rację

Gość Piotrek Pomocny
jjem kupę mojego pieska.

Gość Piotrek Pomocny
co z podszyw...:/

Gość Piotrek Pomocny
nie wiem czy ma racje.. facet ma 25 lat, i ciekaw jestem jak mu będzie kiedyś jak ta jego "dziewczyna" pójdzie z kims innym... zapewne będzie sie fajnie czul widząc ja u bku innego - może nawet meża, z którym akurat będzie szczęśliwa. a ja jakoś nie umiałbym bawić sie czyimś cierpieniem. zwłaszcza widzac, ze ta druga osoba cie kocha.

Gość barabarabab
to ja mialam podobnie z bylym jak ta laska z tym twoim gostkiem. az w koncu mu powiedzialam kij ci w oko, miejmy nadzieje ze ta dziewczyna zmadrzeje i go oleje :-P

Gość Piotrek Pomocny
tez mam taka nadzieje.. tylko najpierw moj zajebisty kumpel musialby jej dac w koncu spokoj,.:/ zanim ktos glupio powie- nie , ta laska mi sie nie podoba. tylko ze ja mam chyba inne wychowanie wyniesione z domu., mnie uczono ze kobiet sie nie krzywdzi.