Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaganPoetry

Dzieciaki, nie faceci

Polecane posty

Gość PaganPoetry

Jestem spokojną, ułożoną osobą. Studiuję, pracuję w wakacje za granicą. Nie w głowie mi imprezy i używki, mam swoje zasady. W głębi duszy jestem romantyczką i chciałabym poznać mądrego mężczyznę, który będzie podzielał moje spojrzenie na życie.Problem jednak w tym, że do tej pory źle lokowałam swoje uczucia. Miałam 2 chłopaków, młodsi ode mnie o rok. Na pozór fajni - o wszechstronnych zainteresowaniach, z dużym poczuciem humoru, na każdy temat mieli swoje zdanie, ale mentalnie niedojrzali. Pierwszy z nich był uzależniony od gier RPG, którym poświęcał więcej uwagi niż mojej osobie. Drugi z kolei za bardzo żył imprezami, kolegami i ciągle szukał okazji, żeby się zabawić na jedną noc. Nie unikał używek, lubił popalać trawkę. Wiecznie chciał postawić na swoim, tylko on miał rację, a jak ja się buntowałam, to obrażał się jak jakiś rozkapryszony bachor. Dlatego któregoś dnia odeszłam. I chociaż wciąż mi zależy na nim, to czuję się zawiedziona. Ciągle spotykam na swojej drodze dzieci...

Gość PaganPoetry
Czy są na tym świecie mężczyźni, którzy myślą poważniej ?

Gość PaganPoetry
Heh, widocznie nie ma...Tak tylko pytam...

Gość PaganPoetry
Jakoś przestałam w to wierzyć. Chciałabym poznać takiego mądrego, odpowiedzialnego chłopaka, ale też nie ciepłą kluchę. Za dużo wymagam ?

Gość verbener
Każdy mężczyzna ma coś z dziecka... Jednak częściej niż rzadziej nie ma to dużo wspólnego z byciem poważnym i odpowiedzialnym. Trafiasz raczej na niedojrzałych emocjonalnie i w tym jest problem. Czy są mężczyźni, których pragniesz? Na pewno... Pytanie brzmi: jak i gdzie ich szukać?:)

Gość PaganPoetry
Niedojrzali emocjonalnie rzeczywiście. Ciągle wpadają w jakieś nałogi, trzeba im pomagać, myśleć za nich. Tamten drugi z powodu trawki narobił sobie problemów z policją. Najgorsze jest to, że niczego go to nie nauczyło. Cały czas prowadzi taki rozrywkowy tryb życia, zadaje się z podejrzanymi typkami. Ten pierwszy takich problemów nie miał, bo był raczej typem odludka, ale jego obsesja na punkcie grania doprowadzała mnie do szału.

Gość PaganPoetry
Potrafił grać całą noc, a na uczelnię przychodził nieprzytomny. A przecież ma już 21 lat i powinien co nieco spoważnieć.

Najlepszy jest tekst " nie szukam nikogo na powaznie" albo "co powiesz na sex bezzobowiazan" a pozniej szukaja na zone cnotliwej kochajacej kobietki? A kobiety zmieniaja sie dla takich drani naiwne... a pozniej zostaja porzucone,bo oddaly sie zeby ich nie opuszczał :(

Gość PaganPoetry
Dlatego nie należy nikomu ulegać. Lepiej odejść z godnością niż się zeszmacić z gówniarzem, który chce bzyknąć każdą pannę. Ja tak zrobiłam i nie żałuję. On chce do mnie wrócić, ale po co mi koleś, który ma wieczne problemy ?

Gość PaganPoetry
Będę się tego trzymać. Niech wie, co stracił.