Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulinax1

pomozcie !! tekst piosenki

Polecane posty

Gość wzrost nie ma wplywu
I can feel x4 I am falling, cant keep falling I will fall for you again I am falling, cant keep falling You will touch my heart again You take my hand Im flying without wngs my baby Only you can take me To the moon and back my baby ---------------------------------------------------- czuje 4x spadam, nie moge spadac zakocham sie w tobie znowu spadam, nie moge spadac dotkniesz mojego serca znowu bierzesz mnie za reke latam bez skrzydel, kochanie tylko ty mozesz mnie wziac na ksiezyc i spowrotem kochanie

Gość kjdcjhsd
I can feel x4 I am falling, cant keep falling I will fall for you again I am falling, cant keep falling You will touch my heart again You take my hand Im flying without wngs my baby Only you can take me To the moon and back my baby I can feel x8 Mogę czuc Zakochałam się, nie mogę przestać kochać Zakochałam się w tobie jeszcze raz Zakochałam się, nie mogę przestać kochać Dotknąłeś mojego serca jeszcze raz Weź moją rękę Latam bez skrzydeł mój skarbie Tylko ty mozesz wziąć mnie Na księżyc i spowrotem kochanie ! Mogę czuuuuc ...

Gość gujgjgjgjggd
to jest nic, mi by się przydały teksty orphan hate, może ktoś chętny do napisania;)

Gość gujgjgjgjggd
wiedziałam że nikt :p