Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonia ;d

Koleczyk - za blisko ! Doradź

Polecane posty

Gość Sonia ;d

Witam , zrobilam sobie (narazie ;) ) 2 dziurke w uchu i jak sie przypatrzylam to chyba troche za blisko , tzn wolałabym odrobine dalej i tera znie wiem. Jeżeli wyjmę go i dziurka mi sie zrośnie to moge przebic o niewielki odleglosc dalej ? CHodzi o to ze jak zrobie ta dziurke to ona bedzie nachodzic na ta co sie zrosnie i nie mam pojecia czy ona sie nie powiekszy. Kolczyk mam w uchu nawet nie dzien. Pose o pomoc ;)

Gość Carna
Soniu, a w którym miejscu masz te kolczyki? Lobe'y czy helixy? Ja mam kilka, ale wązne jest umiejscowienie.

Gość Sonia ;d
Oj nie wiem czym sie rózni, wiesz jestem amatorka ;) ale to tak jak ca normalne kolczyki jak sie robi dzieciom . w tym platku na samym dole ucha ;) dziurki klasyczne. To ja mam koło niej moze z pol centymetra do gory i w bok :)

Gość Carna
Czyli lobe'y;) Dziurka w tym miejscu się nie zarośnie, niestety... Z prostego powodu nie ma tam chrząstki. Ale wyjmij kolczyk, może nie będzie widać jeśli to taka świeża 'rana'. Kolczyk robi się w odległości 10 - 12 mm;)

Gość Sonia ;d
dzieki ;) kupie mniejse kolczyki;d

Gość a co to jest koleczyk????

Gość Carna
Możesz też zrobić tak ja zrobiłam mojej kumpeli w identycznym problemie. Mianowicie - trzecią dziurkę oddaloną o tyle samo co poprzednia. Ma teraz trzy małe kolczyki(kryształki) i wygląda bosko:)