Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paaaaaaaaaaaatuska

Zawiódł mojego tatę i mnie ... proszę,przeczytajcie :(

Polecane posty

Gość paaaaaaaaaaaatuska

Moj chlopak jest stolarzem,moj tata prosil go,zeby mu zrobil takie cos ( w sumie mojego faceta nic to nie kosztuje).MInal miesiac,a tego jak nie bylo,tak nie ma.Ciagle go tlumacze przed tata,ze jeszcze nie ma,bla bla bla.Moj chlopak robi do 17,pozniej a to do mnie wbije,a to mecze,treningi,ale ... mial duzo czasu,zeby to zrobic.Ostatnio we srode poklocilismy sie i mial jechac po takie cos do tego czegos,ale zamiast tam,to pojechal grac sobie w pile z kolegami.A powiedzial,ze na dzisiaj bedzie zrobione.Tata czeka i sie cieszy.On mi teraz mowi,ze jeszcze nie ma,bo jednak nie kupil tego czegos.Po prostu to olal,taka prawda.A ja go tlumacze przed tata,nie ladnie zrobil,bo zawiodl nie tylko tate,ale i mnie.Znowu go dzis tlumacze.Na dodatek moj tata juz mu ''zaplacil''za to.Nie chcial kasy,a tata nie chcial nie placic,wiec postawil nam kolacje w restauracji za 50 zl + piwo.Jest mi przykro.Na dodatek zapomnial o moich imieniach dzisiaj ... Mam dosc,ciagle zawodzi,wszystko wazniejsze,tylko nie ja i nie moj tata,ktoremu cos obiecal juz miesiac temu (to powinno byc zrobione w max 1 dzien,wg mojego kuzyna,ktory rowniez jest stolarzem).Nie chce takiego chlopaka,ktory zawodzi z takim czyms,na dodatek mojego tate.Ja bym nie mogla tak,byloby mi cholernie glupio :(

Gość paaaaaaaaaaaatuska
Mam rację,czy nie ?:( On mi mówi,że ciągle nie ma czasu,bo treningi od 18:30 do 21,a później idzie spać,bo od 7 praca.Ale w tą środę miał czas!!Miał jechać po to coś do sklepu i nie pojechał.Olał,na to nie ma wytłumaczenia.

Gość TRJH
DZIEWUCHO, NIE MASZ PROBLEMOW INNYCH W ZYCIU!!!!

Gość paaaaaaaaaaaatuska
No dla mnie to jest problem.Bo diabel tkwi w szczegolach...Skoro zawiodl z takim czyms,to ja dziekuje bardzo,on po prostu to olal,czyz nie mam racji?

Gość dziewczę z kafe
No cóż nieładnie się chłopak zachował...

dobrze ,że teraz się widzi takie szczegóły,bo one potem urastają do ogromnych problemów.Mnie też to wkurza gdy ktoś coś obiecuje i nie dotrzymuje słowa,to tak jakby kogoś zlekceważyć.Szkoda tylko ,że swiecisz oczami za swojego chlopaka trzeba było powiedzieć ojcu wprost.

Gość i slusznie, ze widzisz tu prob
I slusznie, ze widzisz tu problem. Potem bedziesz siedziec z dzieckiem w domu a on dokladnie tak samo bedzie szukal pracy. To tylko jeden przyklad. Jesli ktos olewa danie obietnice i to najblizszym osobom - to ja dziekuje za taka "odpowiedzialnosc" i "sumiennosc". Potem na kafe dziewczyny sie budza, ze przeciez byl taki wspanialy przed slubem - i dostaja kubel zimnej glowy pt "widzialy galy co braly" - imho, slusznie. Reaguj poki czas.

Gość i slusznie, ze widzisz tu prob
*zimnej wody na glowe mialo byc