Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Labelas

COSINUS - Studium policealne.

Polecane posty

Miałam dziś iść do lekarza po papierek, że nie ma żadnych przeciwwskazań, abym uczęszczała do tej szkoły. W sekretariacie szkoły powiedzieli, abym udała się do swojego lekarza rodzinnego i on mi to na pewno wypisze. Więc ok, idę. A tam dowiaduję się, że szkoła miała dać mi jakieś zaświadczenie, że idę akurat na ten kierunek, bo on (lekarz) na piękne oczy wystawiać takich rzeczy nie może. Myślę sobie nosz kurwa mać, czemu ja żadnego papierka od nich nie dostałam :o Poza tym lekarz powiedział, że będzie koniecznie trzeba zrobić ekg, glukozę, zbadać kręgosłup i cholera wie co jeszcze, no bo przecież wysiłek fizyczny na tym kierunki itp... Także zmarzłam dzisiaj, zmokłam, nastałam się... i wszystko na nic :( A miałam to przywieź dzisiaj, to ostatni dzień. Jestem ciekawa czy jutro mi coś powiedzą, że za późno. Ale przecież skąd ja miałam wiedzieć, oni mi żadnego zaświadczenia nie dali, a ja też nie miałam z tym nigdy kontaktu i najzwyczajniej w świecie nie wiedziałam :( Ehh kiepski dzień...

Gość orewjfwe
ja ide na 3 semestr kosmetyki w cosinusie jest fajnie nie jest ciezko przynajmniej u mnie, ale i tak liczy sie tylko i wylacznie egzamin zawodowy i nic wiecej taka prawda :)) pamietaj zeby byla nadal klasa musi byc bodajze 6 osob na wielu jak np. technik prac biurowych po 2 semestrach rozwiazywali klasy bo osoby sie wykruszyly nie mialy odbytych praktych itp i co potem ?? na komsetyce byly na poczatku 4 klasy teraz sa 2 wiec wiesz ;-)

Chwila prawdy :P Jadę zaraz do szkoły nagadać im, że nie dali mi tego zaświadczenia.. :o Mam nadzieję, że będę mogła to donieść... Przed pierwszym zjazdem... Bo jak nie, to kaplica :( Zayebiście prowadzi się monolog. Fajnie, że nie nikt nie chodzi do cosinusa :(

No i co? W szkole powiedzieli mi, że wszyscy przynieśli takie zaświadczenia od swoich lekarzy rodzinnych, że mają oni obowiązek mi je wystawić, a nie wysyłać do żadnego lekarza medycyny pracy. I żebym poszła do innej przychodni :o Koooorrrrde no! :o Ale mi się wrzesień zaczął. Dobrze chociaż, że padać przestało :P

To może dziś znajdzie się ktoś, kto chodzi lub będzie chodził do cosinusa ;)

Gość warto12345567
ja nie mialam zadnych poroblemów z zaswiadczeniem poszłam do swojego lekarza rodzinnego, nie do zadnego medycyny pracy i dali mi ten papierek od reki...