Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oświecony

know how czyli techniki spławiania

Polecane posty

Gość oświecony

witam:) jakie są Wasze techniki spławiania kolesia/laski (*niepotrzebne skreślić) :) zwłaszcza gdy była pozytywna prognoza na dłuższy związek ???

Mówię otwarcie i szczerze, co mi nie pasuje w danej osobie, z jakiego powodu nie chcę się z nią już więcej spotykać, albo dlaczego w tym momencie kończy się nasze spotkanie. :) Wszystko kulturalnie, życzliwie i z taktem, żeby nikogo nie urazić, ale jestem zdania, że nie warto kogoś oszukiwać, albo robić nadzieję, kiedy ewidentnie nie pasuje mi to, że ta osoba jest sknerą i nie ma gestu, żeby zapłacić za mnie 5zł za piwo w knajpie - płacę sama za siebie, więc takie spotkania uznaję za koleżeńskie. nie spotykam się też z facetami, którzy w niemiły sposób wyrażają się o swoich byłych dziewczynach - nie chciałabym być w przyszłości potraktowana w ten sposób. kiedy gość nie ma zupełnie klasy, taktu, manier i jest źle wychowany - to nie zamierzam go uczyć od podstaw kultury osobistej i zasad savour vivre, więc oznajmiam mu, że nie zrobił na mnie zbyt dobrego wrażenia, oczywiście w ładnej otoczce, żeby się nie obraził i nie poczuł urażony.. :D