Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27letni mgr inż

kochanica Araba a mężczyzna z klasą. ( oraz kasą )

Polecane posty

Gość 27letni mgr inż

Gdybym się dowiedział, że moja żona lub dziewczyna miała w przeszłości Arabskiego kochanka (wakacyjny romans z Hurgady na przykład) to bym szybko się z nią rozstał. Lub skierował sprawę do sądu rozwodowego i oskubał trzpiotkę ze wszystkiego. Gdyby się okazało, że kochankiem był Polak lub inny Europejczyk to bym wzruszył ramionami. Nie, nie jestem rasistą. Już wyjaśniam o co chodzi: Jako 20 paro letni student, inżynier, potem już magister miałem niesamowite trudności w nawiązaniu związku z dziewczyną. Było to spowodowane przez moją szczerość i tłumaczenie, że gwarantowanie uczucia (zawszę będę Ciebie kochał!) jest nieporozumieniem. Szanuję kobiety, nie wciskam im kitu. Zawsze najpierw zapytam się czy ma ochotę na seks, a jeśli powie 'nie' to odpuszczam. (inna kwestia, od wielu lat nie miałem seksu, ale nie ważne). Niesamowicie boli mnie, wywołuje u mnie złość kiedy jedzie taka panna do Egiptu na wakacje, i na pierwsze słowa 'ajlowju' idzie do łóżka z bojem hotelowym, któremu ja daję dolara za przeniesienie waliz. Nie wiem co kieruje kobietami, które spławiają dobrze rokującego magistra inżyniera, na dobrym stanowisku dla hotelowego chłopca. I właśnie dlatego, zrobiłbym piekło takiej kobiecie. Dziękuję za uwagę.

Gość rozkręcony paweł
Kobiety nie kierują się logiką więc nie próbuj tego analizować :)

Gość logika wiary
czym się kierują kobiety?

Gość rozkręcony paweł
Tego nie wiedzą nawet one same :)

Gość logika wiary
nie zgodzę się.

Gość albo się ogarnie, albo płaci
Prawdopodobnie jesteś cipą ("miałem niesamowite trudności w nawiązaniu związku z dziewczyną") i zwyczajnie zazdrość Cię zżera. :P

Gość 27letni mgr inż
nie wiem czym się kierują kobiety - wiem że taka sytuacja wywołuje u mnie złość i smutek. To że kobieta bierze Araba a ja jestem sam to już tylko smutek.

Gość 27letni mgr inż
tak, zgadza się - zazdrość też. Poczucie odrzucenia i tak dalej. Żeby to jakoś odreagować urządziłbym kobiecie piekło - wiem jak to zrobić tak aby mocno zabolało. Jeśli kobieta nie miałaby możliwości źródła (praca,wykształcenie) utrzymania spadłaby na same dno.

Gość nie bądź taki smutny
prawie wszystkie arabskie kobiety są obrzezane, czyli, że tak powiem seksualne inwalidki, niech sobie taki arabus zarucha i poczuje prawdziwą kobietę, bo wsadzi sobie w dupsko granat i rozleci sie na kawałki, nie poznawszy smaku prawdziwej kobiety

Gość kot w pustym mieszkaniu
jestes szczery do bolu...

Gość rozkręcony paweł
szczerość to jest cecha której kobiety nie lubią wnioskuję po tematach na kafeterii w stylu "znów mnie oszukał".

Gość dfghdfg
ja tez nie rozumiem takich kobiet chociaz sama nią jestem :O nie mam na mysli swietej cnoty ale nie do przesady, jezeli baba idzie do wyra nie dosc ze z obcym to z byle kim jest dla mnie zerem, takie suki psuja tylko reputacje innym

Gość 27letni mgr inż
uczuć nie można tłumić, bo wpada się w depresję

Gość 27letni mgr inż
boj hotelowy, który przedstawia się jako 'mamager' i mówi 'ajlowju forewer'(kłamstwo) jest lepszy? :D🖐️

Gość bez inżyniera
Lubisz takie dywagacje ? Po co myślisz i przejmujesz i przejmujesz sie czyms, co prawdopodobnie sie nie wydarzy? :)

Gość 27letni mgr inż
lubię się zastanawiać nad swoim pustym życiem

Gość bez inżyniera
zamiast sie zastanawiac moze warto byloby zrobic cos, zeby przestalo byc puste

z pewnością nie jest lepszy autorze, ale oferma która rozpacza na babskim forum że nie umie wyrwać laski (bo tak przecież należy rozumieć Twój post) i która co drugie zdanie powtarza że jest magistrem inżynierem wiec jest cool, jakos wybitnie działa mi na nerwy :P żałosne to - sorry :O

Gość 27letni mgr inż
bez inżyniera: zapisałem się na psychoterapię

Gość 27letni mgr inż
hrabina: jesteś pod wpływem? Literki ci się mieszają

Gość szafalov und sebian81
Przez ciapatych, murzynów i arabów to polacy na polki patrzeć nawet nie chcą! bo czort wie kto im wsadzał i gdzie!

Gość 27letni mgr inż
podbiję bo nadal o tym intensywnie myślę

Gość kyghhjnygjy
Dziewczyny może mi któraś pomoże, wystarczy że wygracie grę i się zalogujecie za 1,22 zł. Wtedy będą napływać mi punkty a potem prześlą mi trochę kasy. oto link http://puzz.org.pl/?p=EMpR0gnYtkum Jestem samotną mamą 4 miesięcznego synka, facet mnie zostawił bo wolał szaleć a ja z synem jesteśmy bez grosza. Tak więc drogie panie proszę o pomoc, bo każdy grosz się liczy.