Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede przetestowanaa

Pierwszy raz bede robiła loda

Polecane posty

Gość bede przetestowanaa

Bardzo prosze o porady. Bede robiła go mojemu kochanemu mężczyznie ale boje że nie zdam tego egzaminu. Nigdy wcześniej tego nie robiłam. Boje się że go zawiode. Prosze o jakieś wskazówki

Gość drunken_sailor
po prostu ssij jak suka!

nie taki diabeł straszny ....:D a tak na poważnie na pewno będzie dobrze ..jak zwykle z reszta..

Gość bede przetestowanaa
Panowie a może jakieś konkretne wskazówki..bo na pewno będzie dobrze to raczej mi nie pomoże. Oczywiście pare filmów obejrzałam ale boje sie ze scisne za mocno lub nie tu gdzie trzeba :/

Gość teresa trzepie bo reszte uje
o koniobijca założył sobie temat co by freda zmarszczyć:D:D:D piszcie piszcie będzie w worze luźniej:D

Gość serek pod napletkiem
najlepiej niech stoi, tu uklęknij, włóż do ust, ruszaj głową i obracaj jezykiem mocno oraz lekko ssaj, rąk nie używaj do tego, palcami najlepiej masuj kakaowe oko ;d

Gość człowiek cień
A pozwolisz mu skończyć w buzi?Będziesz próbować zrobić z połykiem?Czy też może nie zamierzasz mu pozwolić skończyć w buzi?

I jedna podstawowa sprawa-nie traktuj tego jako test czy egzamin tylko czerp z tego przyjemność :)

Eeee.... To jakieś nieciekawe. Planować to? Przecież ma być spontanicznie, żywiołowo i zmysłowo.

Gość Pupciaan
Zamiast ssac poleć w anala.

Gość TrKrt
co za laska... meza ma a laski nie robila.... dewoto!

Gość TrKrt
aaa mezczyznie:D ale mimo wszystko jak laska moze nie umiec robic loda... wy to czujecie... dwie dziewice robily mi loda i dawaly rade.... jak nie ma porownania z inna dziewczyna to bedzie mu dobrze.... ja dopiero w wieku 25 lat wiem co to prawdziwy lodzik:D

najważniejsze ( spokojnie i bez nerwów) mozesz gdzie i jak chcesz to robic na stojaca siedząco leżaco bierzesz do buzi ( nie zapomnij o ślinie powinno jej byc sporo aby był dobry poślizg i go nei bolało) mozesz reka sobie pomoc , najlepiej ssac i troszke lizac ( mozna tez leciutko podgryzac) <stopka></stopka>