Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga_pelaga

wybuchy zlosci na poczatku ciazy, kto tak ma / mial. pocieszcie, ze nie tylko ja

Polecane posty

Gość aga_pelaga

wlasnie... normalnie siebie nie poznaje.. potrafie wybuchnac gniewem i krzyczec jak opetana.... a to dopiero poczatek ciazy... boje sie co bedzie pozniej. najbardziej to mi szkoda meza :-) bo biedny niczemu nie jest winny, a najbardziej obrywa... ile to moze trwac?

ja wręcz przeciwnie. Zwykle jestem choleryczką, a w ciąży ostoja spokoju :) mąż zachwycony ;) pewnie te sławne hormony Cię dopadły :)

Gość ja ryczałam jak bóbr
to te hormony, nie martw się, to przechodzi...

Gość chałwa waniliowa
U mnie poczatki byly tragiczne:D raz nawet posunelam sie o krok za daleko i rzucilam w mojego mezczyzne puszka coli - chybiłam :O Klotnie o nic, wrzaski, a jak zaczelam plakac to pol godziny dochodzilam do siebie. Trwalo to okolo miesiac i to byl koszmar Teraz nic nie jest w stanie wyprowadzic mnie z rownowagi, jestem nad wyraz spokojna, nawet w jakichs sytuacjach gdzie mogloby dojsc do klotni milcze i wychODZE. HORMONY - MASAKRA

Gość aga_pelaga
wlasnie tez tak normalnie jestem choleryczka, teraz podwojna... z tymze jestem w miare spokojna, tylko tak 2 razy dziennie mam napad zlosci, ktory trwa 10 minut (rzucam kapciami :-), potem mi przechodzi. boszeeee hormony mnie wykoncza!

Gość aga_pelaga
czekam zeby przeszlo...

Gość przyszla mamka
nic sie nie martw;-) przejdzie:D wiesz co przechodzil moj maz??:D MASAKRA:D:D:D ale dal rade....teraz juz coraz mniej zdarza sie takich akcji ale w jednym zdaniu potrafilam powiedziec tylko jedno normalne slowo:D...a przy tym ryczec i za chwile sie smiac:D:D....zaczniesz sie wyciszac ok 14tc:P....dacie rade:-)

Gość złośniczka
a ja jestem w 27tc i nic nie przechodzi. płaczę, złoszczę się i krzyczę i już mam tego dość. chętnie bym uciekła na koniec świata, od wszystkich żeby mnie nie wkurzali. tylko synka bym wzięła ze sobą... najgorsze że będę miała drugie nerwowe dziecko:-(

Gość farrfocell
Ja też mam raczej na odwrót. Normalnie jestem nerwowa i porywcza, a teraz mam ciagle dobry humor i duzo cierpliwosci. W pierwszych tygodniach trochę mnie nosiło, mniej więcej wtedy, jak sie "zanosiło na okres", tak ze moj maż raczej tego nie odróżnił od normalnego PMS :P Podoba mi sie to moje nowe wydanie, fajnie by było, zeby to juz tak zostało

Gość aga_pelaga
czesc, dzis poki co jestem spokojna :-) zaraz zmykam na spacerek, zeby gdzis moja energie wyladowac. powtarzam sobie, ze moje nerwy nie moga byc silniejsze ode mnie.. dzieki za wpisy. jesli choleryczki w ciazy pozamienialy sie w ostoje spokoju, to moze i dla mnie jest jakas szansa ;-)

Gość IZULKA:)
Ja też mam ataki szału:) A potem płacz :)

Gość coz, a ja napisze tak...
ja po porodzie zaczlam miec, darlam sie, plakalam, mialam dola jakiegos

Gość aga_pelaga
po porodzie to depresja poporodowa chyba. malo sie o tym mowi, a sporo kobiet ja ma, miala rowniez moja siostra. Niby jak sie dziecko urodzi to wszystko ma byc ladnie i pieknie, a czasami nie jest. Ale to bylo 11 lat temu, po drugim juz nie miala, ale wtedy pojechalam do niej na 2 miesiace jak sie dziecko urodzilo :-) to bylo jej razniej. wiadomo facet facetem, ale wszystkiego nie zrozumie. nawet najlepszy.

Gość miod i mleko
ja na poczatku bylam wrazliwa i troche poplakiwalam, potem stalam sie ostaoja spokoju i radosci ale bywa, ze wrzasne a potem nie wiem dlaczego tak zareagowalam :) i ostatnio jakos czesto poplakuje (30t.c.)

Ja zaczęłam 9 miesiąc i już jakiś czas czuję coś w stylu permamentnego PMS :P Bez kija nie podchodzić, marudzę, płaczę, wszystko mnie wkurza. A ja bym wolała być facetem i znosić humory drugiej połówki niż te dolegliwości ciążowe. Na szczęście mój mąż zdaje się rozumieć, że ja cierpię bardziej od niego i jest w miarę cierpliwy :)