Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta co źle jej ciągle

Dziś znowu mam doła. Ktoś jeszcze?

Polecane posty

Gość brzydal .......
".... facecii to swinie sa i tyle" muszę zaprotestować :)

Gość dziewczyna;)
malutka8000 - mój najwyraźniej na jutro też umówiony i będzie miał mnie gdzieś ... ech co za egoista!! jakos jak on jest chory to kurde takie halo do okoła robi i ja tam zaraz jestem zeby nie był sam a jak mnie cos boli to juz dupa ... on to ma gdzies, a zeby mi za miło nie było to mi robi mega awanture i to o co? bo miał do cholery zły sen xD

Gość mi też jest zle
malutka za te kilogramy to wielka jesteś:) skoro oni was olali to może czas żebyście teraz wy kogoś olały nie siedzcie w domu,wyjdzcie do ludzi i malutka nie pisz nigdy pierwsza czy się zobaczycie uwierz w siebie

ja mam cos, czego sie nie da nazwac dolem, ten stan nie da się ujac slowami chyba ;( to jest tak straszne uczucie, ze sie nie da opisac. czuje sie, jakby mi się zycie urwalo, skonczylo, nie ze dopiero zaczyna i ze tyle przede mna;(

Gość madzikapl
dziewczynki ide spac....dosc uzalania sie nad soba ;) pewnie jeszcze kiedys sie zgadamy pozdrawiam

Gość mi też jest zle
dziewczyno a to ty nie wiedziałaś że jak faceci chorują to koniec świat chyba byłby lepszy??? ostatnio położył mnie mój kręgosłup,żeby zwlec się rano z wyra wyłam z bólu,ale to niczego nie zmieniło:( mój pan rano do pracy i nie ma go cały dzień a ja na czworakach z dzieckiem,obiadem i sprzątaniem czasami mam już dosyć dzisiaj jest ten dzien

mi tez jest zle... juz nie napisze i do niego w szczegolnosci koles jest skreslony mam gdzies facetow skupie sie teraz na sobie za tydzien jade na urlop i mam zamiar cieszyc sie zyciem!!tak postanowialm dzsiaj mnie natchło:P

Gość mi też jest zle
i tak trzymaj a gdzie się wybierasz?

Gość brzydal .......
malutka nie oceniaj całości po jedności :) ta co źle jej ciągle szukaj na pewno jest coś co Cie zainteresuje a wcześniej, zanim wpadłaś w tego "doła" bo przecież nie urodziłaś się taka to też nic Cię n iem interesowało ?

na chorwacje:P a co tam w sumie to nie mam zabardzo kasy w przyszlym miesiacu o chlebie i wodzie bede zyc ale co tam raz sie zyje a ja juz musze odpoczac bo wlasnie lapie doly:P

mi też dziś źle, ale na własne życzenie :( gdyby nie moja cholerna duma pewnie świetnie bym się teraz bawiła :/

Gość dziewczyna;)
mi też jest zle - taa ja miałam nadzieje ze chociaż troche mnie wesprze w "bólu" no a tu prosze... ale zobaczymy za jakis czas jak na niego pora przyjdzie ... jego troszke głowa zaboli i juz koniec swiata, on sie musi położyć i odpocząć, a jak ja sie nie mogłam dzisiaj rano ruszyc to on do mnie że " co miesiąc Cie boli". No kurwa mać czemu to nas pokarano okresem ...;/ żeby tak oni raz to przeżyli

Gość mi też jest zle
a może właśnie tam plaża,czyste morze,fajna pogoda.... poczujesz się jak księżniczka do brzydala: a może ty nam podpowiesz jakieś zainteresowania

Gość zdołowaaaana
Ja też mam dola,a to z powodu mojego wrednego i perfidnego zięcia,który mnie nie cierpi a na domiar złego w oczach mojej córki robi ze mnie heterę(że to ja niby jestem winna,a on taki dobry).Potrafi tak manipulować moją córką,że ona jest już całkowicie nastawiona przeciwko mnie.Przez takiego hama chyba stracę córkę,bo ona go kocha ponad wszytsko i bezgraniczznie mu wierzy. Jeszcze nie widziałm nigdy jak mozna manipulować ludzmi przez uczucia a tak robi mój zięć

brzydal - jak jeszcze byłam mała to zaczęłam mieć kłopoty z rówieśnikami. Bardzo zamknęłam się w sobie i przez całą szkołę jakby mnie nie było. Do której szkoły bym nie poszła byłam ja i klasa. Nigdy razem. Właściwie przestałam wychodzić z domu. Do dziś jest tak, że wychodzę tylko kiedy muszę. I tak skupiłam się na tym jak uciekać przd ludźmi. Na niczym innym.

wegetacja - stan kurwa przed skonczeniem wreszcie ze soba

Ja też mam doła o faceta :( Olał mnie mimo planowania przez NAS (jego też )wspólnego życia...nie pamiętam żebym kiedyś aż tak kochała kogoś jak jego :(

brzydal nie oceniam po jednosci :) poprostu trafiam zawsze na dukow wiec mowie dosc facetow niech sie wypchaja niechhh ida do tych pustych sztucznych lasek one im dadza co chca najbardziej a wartosciowe dziewczyny zostawia w spokoju oo!!

Gość brzydal .......
ta co źle jej ciągle "brzydal - jak jeszcze byłam mała to zaczęłam mieć kłopoty z rówieśnikami. Bardzo zamknęłam się w sobie i przez całą szkołę jakby mnie nie było. Do której szkoły bym nie poszła byłam ja i klasa. Nigdy razem. Właściwie przestałam wychodzić z domu. Do dziś jest tak, że wychodzę tylko kiedy muszę. I tak skupiłam się na tym jak uciekać przd ludźmi. Na niczym innym." a próbowałaś rozmowy z psychologiem o tym? malutka - współczuje że tacy Ci się trafiają :( w ramach wyjaśnień zaprotestowałem bo jestem facetem :)

ta co źle jej ciągle a nie próbowałaś tego zmienić? nie szukałaś pomocy? spotykasz się z jakimiś znajomymi?

Gość zdołowaaaana
do d u p y ten topik nikt nie odpowiada na mojego posta baj....