Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta co źle jej ciągle

Dziś znowu mam doła. Ktoś jeszcze?

Polecane posty

Gość madzikapl
tu masz racje, swiat byłby prostszy gdyby nie było tyle wesel. nie dość że trzeba się wykosztować, wystroić to i tak źle bo ciaglę samemu i tylko gadanina jest...

Gość madzikapl
u mnie sąsiad, za miesiąc, musze iść bo jestem druhna.......... ja to jestem juz etatowa dryhna, bo bardzo jest ciezko jeszcze miec wsrod znajomych wolna dziewczyne w przedziale 20-25 wiekszosc juz dawno po slubie :/

no wlasnie ciagle sama a jak ide gdziekolwiek to sa wieczne puytania a ty kiedy?? a masz juz kogos?? z rodziny to chyba tylko ja zostalam sama i wszyscy tylko pytaja kiedy na moim weselu sie pojawia kurde chyba nigdy to nie nastapi a mam juz 28 lat boshe jak mi sie chce pplakac:(:(:(

Gość madzikapl
ja mam 26. wg moich obliczen jestem w 3 tyg ciazy ale bedzie gadania znowu ze ojciec nn!! masakra ale wiesz...z druiej strony sie ciesze bo jak bede miala dzidziusia to juz nigdy nie bede sama ;d

kurcze niejestem brzydka schudlam 14 kg to czemu nikt mni nei chce ???:(a jak juz ktos mnie zauwazy to chce tylko jedengo :(

Gość mi też jest zle
hej dziewczyny co z Wami? młode.pełne życia gdzie Wasza energia,wiara,że świat możecie zmieniać!! ostatnio byłam na weselu sama bo moj mąż się nie poczuwał i bawiłam się super!!! ale co wypłakałam to moje do tej co jej się nie chce: a może jednak dasz szansę niedzielowi nie ma brzydkich kobiet są tylko niedocenione

Gość brzydal .......
naprawdę nie macie w swoim życiu nic co by Wam sprawiało radość? nie wierzę

Gość mi też jest zle
a propo może nie na temat ale czemu wy jesteście na czarno a ja na pomarańczowo?

ja na dodatek nie mam takiej prawdziwej przyjaciolki do ktorej moglabym sie wygadac wyzalic polakac:( czuje sie strasznie samotna:(

Gość madzikapl
ja tez jestem na pomaranczowo i tez nie wiem czemu :) malutka, gratuluje schudniecia AZ 14 kg tez bym tak chciala, ale obawiam sie ze eraz to przytyje 20 :/

Gość moze taki dzien
Moze taki dzien? Ja tez mam dola... Przez chlopaka ale jego brak za jakis czas... :(

Gość brzydal .......
"nie ma brzydkich kobiet są tylko niedocenione" wszystkie kobiety są piękne tylko nie po wszystkich to widać ;) na pewno jest coś co lubisz robić - poza kafeterią

no wlasnie ja tez dlatego tutaj zaczelam pisac i powiem ze troche lepiej sie robi jak ktos jeszcze ma podobne problemy nie tylko ja :)

Gość mi też jest zle
czyli już jest coś co Cię bawi:kafe a to o kobietach to prawda,musisz uwierzyć w siebie a tak wogóle to po to tu jesteśmy chyba żebyśmy mogły się wyżalić wygadać ponarzekać i pamiętajcie nigdy nie jest tak zle żeby nie moglo być gorzej :(

Gość dziewczyna;)
tez mam doła ;( nie dosyć ze jestem cała obolała ( cholernie bolesny okres) to jeszcze mój meżczyzna dzisiaj całkiem mnie olał i to jak sie czuje, po czym zrobił mi mega awantura, stwierdził ze nie może dzisiaj przyjechać bo jest zmeczony siedzeniem w domu, a teraz sobie pewnie gdzieś z kolegami poszedł ;/ nosz kurde...! i ja sie pytam za co ?

madzikpl dzieki troche mnie to kosztowalo ale warto bylo:) jeszcze czekam mnie z 10 ale to juz sama dla siebie zebym sie jeszcze lepiej czula tylko musze sie wziasc takjak wczsniej:)

dziewczyna:) mnie tez olal koles mial przyjechac i dupa ma mnie gdzies a jak napisalam smsa czy ma jutro czas zeby sie zobaczyc to mi nie odpisal dupek jeden facecii to swinie sa i tyle

Gość brzydal .......
"Nie mam żadnych zainteresowań. I to jest jeden z wielu moich problemów." to, że masz problemy to znaczy że jeszcze żyjesz a zainteresowania, może po prostu jeszcze nie znalazłaś czegoś co by Cię zainteresowało i ja bym z tego takiego wielkiego problemu nie robił.