Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marthaaaaa

Potrzebuje opinii....

Polecane posty

Gość marthaaaaa

Dziewczyny powiedzcie co sadzicie o tych sukniach slubnych: http://allegro.pl/mega-okazja-8-nowych-sukni-slubnych-i1200285810.html Sprzedaje 8 nowiutkich sukni slubnych w stylu klasycznym. Dostałam je od tesciowej na handel kiedys- sama musiala za nie zaplacic producentowi 2500zl. Ja sprzedaje bo potrzebuje mega pilnie kasy za niecale 180zl sztuke.. I bujam sie z tymi sukniami juz baaardzoo dlugo... Niby wiele ludzi szuka okazji do szybkiego i latwego zarobku a tak sie konczy tylko na tym ze ktos doda do obserowanych te suknie... Chcialam uslyszec szczera opinie na temat tych sukni od was... Czy cos z nimi jest nie tak?? Jak na moje oko to sa to ladne klasyczne suknie.. Nie odbierajcie tego topiku jako reklame - ja tylko potrzebuje opini od kobiet- a w tym dziale jest ich najwiecej....

Gość marthaaaaa
kurcze dziewczyny, prosze.. to dla mnie wazna sprawa.. znajdzie sie jakas pomocna dusza???

Gość fedgthjyk
Przede wszystkim dlaczego prezentujesz je leżąca na jakieś wygniecionej szmacie ?? I na cholerę wszystkie w jednej aukcji ? Rozbij to przynajmniej na 4 aukcje ! Komu jest potrzebne 8 sukien na raz ?

mi wcale sie nie widza, ale po 1 to powinnas zamiescic lepsze zdjecia, te sa fatalne.

Gość fedgthjyk
sprzedajesz 8 sukien a masz tylko zdjecia 4 sukien.

Gość kofudnfdhfewdmnsa,
jak dla mnie okropne :P:P:P ale zmien faktycznie zdjęcie, opis, daj kilka aukcji może cos ruszy:)

Gość fedgthjyk
i jak dla mnie nie są to suknie ślubne tylko suknie wieczorowe.

Gość marthaaaaa
No wlasnie.. Powiem szczerze ze sama na swoj slub bym takich nie chciala- ale sprzedac sprobowac musze.. Bo przeciez nie wyrzuce?? Co do zdjec- dawalam juz 5 roznych rodzajow zdjec.. Nic to nie dawalo.. Sprobowalam wiec dac takie gdzie malo widac- bo moze ktos sie niedopatrzy - nie wiem - tego co wy moze?? Moze faktycznie sprobowac je sprzedac jako wieczorowe?? Ale czy to przejdzie?? Bo moim zdaniem to tak srednio- nie wiem.. Bo by kurcze na przyjeciu ktos wygladal jak Panna mloda???

Gość to wystaw jako przebranie
na Halloween

Gość marthaaaaa
Tylko musialabym dolozyc 8 dyń :P

"Sprobowalam wiec dac takie gdzie malo widac- bo moze ktos sie niedopatrzy - nie wiem - tego co wy moze??" niefajnie...

spróbuj sprzedać każdą oddzielnie. Wtedy może jakaś panna młoda się skusi. Dodatkowo opisz je: rozmiar, kolor, materiał, dodatkowo zmierz miarką wymiany w talii, biuście, długość całkowitą, długośc spódnicy itp. Im więcej tym lepiej.

Gość marthaaaaa
Hehe spokojnie.. Suknie sa bez skaz i po czyszczeniu.. Glupio zabrzmialo wiem.. Ale chodzilo mi bardziej- ze sie nie dopatrzy dokladnie ze takie proste - czyli to co napisalyscie wy.. A niestety jak napisalam pilnie potrzebuje gotowki... Z reszta koniec tematu:P Chociaz wiem ze musze chyba cene spuścić znów i zrobic inne zdjecia- nie wiem jak... ale cos trzeba pomyslec...

Gość marthaaaaa
Dziękuje- zmierze... Kurcze slabo sie znam na handlu....

Moim zdaniem koło ślubnych sukien to one nie leżały... (Bez obrazy) Spróbuj je nazwać inaczej, jakieś suknie wieczorowe, na wyjścia.. Nie wiem. No i zmień te zdjęcia!!! Paskudnie się prezentują te sukienki na tych fotkach. Najlepiej by było, gdybyś zawiesiła je na manekinie i cyknęła fotki.. -no ale skąd takie manekiny wziąć, nie? Hehe. Albo ubierz kogoś w nie. I rozbij na kilka aukcji. Powodzenia!

Gość marthaaaaa
Kurcze a nie wiecie moze czy da sie w domu przeprasowac suknie ???? Bo sie troszke boje eksperymentowac.. moze ktoras z was to robila??

Gość fedgthjyk
pewnie ze sie da ! przeprasuj zaczynając od najniższej temperatury żelazka ! I powieś suknie na wieszaku jak nie masz manekina czy kogoś kto by mógł ubrac na siebie. Rozdziel na kilka aukcji. Dodaj rozmiar, wymiary, dokładny opis. I nie w opisie jako ślubne tylko jakoś inaczej - wieczorowe, wyjściowe, elaganckie. cos w tym stylu.

Gość marthaaaaa
dziekuje jeszcze raz dziewczyny.. bardzo milo, ze sa na forum jeszcze osoby ktore potrafia szczerze wyrazic swoje zdanie i pomoc...

Gość dfsggg
Cala aukcja jest kompletnie odrzucająca od zakupu. NIKT, mowie Ci NIKT nie kupiłby 8 sukienek na raz, bez opisu wymiarów i bazując na takich strasznych fotkach na ktorych widac 2 sukienki:o. Sukienki musisz sprzedawać oddzielnie, zrobić szczególowe zdjecia do kazdej auckji (zdjecie sukienki na osobie w całosci, zdjecie od tyłu, zdjecie samej góry +może zbliżenie na materiał), w tytule aukcji napisz cos w stylu SUKNIA ŚLUBNA, WIECZOROWA, WIZYTOWA - WYPRZEDAŻ

Gość po pierwsze sukienki sa
okropne ale to moje zdanie :o Po drugie daj lepsze zdjęcie na modelce bo na tych nic nie widac, nie wiadomo czy suknia jest długa czy krótka, po trzecie opisz wymiary sukni, po czwarte nie pisz na aukcji ze potrzebujesz kasy :o Kogo to obchodzi?

Gość wg mnie te sukienki
sa beznadziejne i bedziesz miec naprawde szczescie jesli ktos zechce je kupic no a poza tym jak mozesz je tak bez sensu sprzedawac??????wyglada to okropnie,zero detali i wogole wygladaja jakby byly komunijne a nie slubne:)

Gość niech zgadnę
Powinnaś zmienić aukcję, ale to już Ci pisali. To są sukienki na ślub cywilny i tak powinnaś zaznaczyć w tytule aukcji: Sukienka na ślub cywilny - nowa!! I sprzedawać oddzielnie. Zdjęcia!!!- koniecznie

Gość kafeteriuszkaka
na zwykly slub za ta cene to te suknie sa paskudne....

Gość hilfehilfe
z tego co widze suknie sa z dziesiec sazonow do tylu:Oalbo i dalej,cene masz wygorowana. wyprasowac je mozesz smialo w domu,wystarczy ,ze powiesisz na manekinie lub wieszaku i sama para mozesz je wygladzic,albo na desce przez plutno jesli sie boisz bezposradnio;) Sprobuj je odsprzedac do malego butiku z sukniami slubnymi,jest szansa ,ze odkupia(ale nie licz na wysoka cene)tam zrobia z tymi sukniami pozadek;)

Gość a moze idz do sklepow jakis
na rynek, wiem ze glupio brzmi, albo do jakiegos salonu sukien slubnych, wieczorowych itd sa tma krawcowe co przerabiaja suknie, tu podetna tam podetna i sobie juz sprzedadza z iles tam sprobuj w sklepach jeszcze