Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażonaaaaaaaaaaa

Nerwica lękowa

Polecane posty

Czy Wy też tak macie? Nie potrafię posprzątać mieszkania, wyjść po zakupy, odebrać telefonu... Moi bliscy mają mnie za leniwą wygodnisię, która zwala wszelkie obowiązki na nich :(

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuppppppppp

Leczysz się? Ile masz lat? To normalne, że ludzie nie rozumieją, rodzina, zrozumienie znajdziesz u psychologa, ewentualnie są fora psychologiczne, gdzie rozmawiają ludzie z problemami, tutaj też na pewno znalazłabyś jakieś wątki poświęcone temu problemowi, wystarczy poszukać.

Gość Fafnoście
ja mam to samo.....juz jakies 10 lat ale poczatki pewnie siegaja wieluwielu lat wstecz....zyc nie umierac:(

Mam 30 lat. Chodziłam do psychiatry, łykałam prochy - nic nie pomogło. Teraz poszłam do psychologa, a ona mnie pyta, czego ja od niej oczekuję :O To ja mam wiedzieć, co mi pomoże???

Gość aikzz
psycholog i psychiatra ci nie pomoga . Musisz sobie sama pomoc . Powiesz jak to zrobic ? Calkowicie nigdy nie dojdziesz do tego , ale mozesz wiele poprawic w sobie drobnych rzeczy dzieki czemu bedzie ci sie zylo łątwiej

Gość aikzz
pracuj nad soba powoli . Rob rzeczy na ktore wczesniej nie miałas odwagi . Nie wszystko od razu . Zacznij powoli od pojedynczej czynnosci . DOmyslam sie ze posprzatanie mieszkania do takich nalezy . Nerwica lekowa nie dotyczy sprzatania mieszkan , a raczej chodzenia na zakupy . Co za tym idzie w domu mozesz wykonywac obowiazki takie same jak inni wspolmieszkancy .

Próbuję! Wychodzę z domu, wchodzę do sklepu, kupuję cholerną sałatę i wybucham płaczem, a trzęsę się tak, że pieniądze wypadają mi z dłoni. A w domu jak się do czegoś zabieram, to po 5 minutach jestem tak zmęczona, że nie mogę oddychać :O

Gość chcąca pracować.....
pewnie te leki Ci rozregulowaly biochemię mózgu :o Tez bym to miała gdybym się najadła prochów po tym jak ostatnio 3krotnie stracilam pracę .... Nie ma rady, musi to gówno z Ciebie wywietrzeć i wtedy może Ci sie ustabilizuje nastrój. Ja się zalamałam teraz po utracie pracy, ale już jest ciut lepiej.

Gość aikzz
psyxhiatra moze ci przepisac legalnie narkotyki , ale narkotyki nigdy ci nie pomogą maja skutrki uboczne