Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrickaaaa

czy jest możliwe pokochać faceta za osobość, nie zwracając uwagi na wygląd??

Polecane posty

Gość patrickaaaa

kiedy ten facet w ogóle nam się nie podoba z wyglądu, ani nas nie pociąga... czy coś z tego może wyjść?

Gość ghghgggfffggff
Też się nad tym zastanawiałam. Chociaż powiem Ci, że kochałam faceta, który nie był ani ładny, ani przystojny, ale za to tak inteligentny i zabawany, że przez to wydał mi się mega pociągający. Teraz natomiast kilkakrotnie zapraszał mnie na wspólne wyjście facet bardzo fajny, ale zupełnie mnie nie pociągający... Nie wiem, co z tym zrobić

Gość patrickaaaa
moze ktoś się jeszcze wypowie?

nie da się. aby stworzyć związek musi być i wygląd i osobowość. bo co z tego, ze facet ma wygląd a nie ma osobowości-wtedy będę się źle czuć przy nim.nadaje sie tylko do ruchania i wypad a jesli facet ma osobowość a nie ma wyglądu-może być moim kumplem. bo związek opiera się też na sexie, a facet bez wyglądu jest dla mnie asexualny

Da się ale na początku :( potem zaczynasz się zastanawiać, a prze to zastanawianie zaczyna się psuć i tak związek się rozpada. Jeżeli facet cię nie kręci, to nie zmusisz się. Na początku jest adrenalina, więc wmawiasz sobie, że wygląd się nie liczy ale potem....

Gość Meg8989
nie da się... uwierz mi z własnego doświadczenia ... prędzej czy później znajdziesz faceta co będzie miał to coś i będzie Cię pociągał (myślę ze bez tego związku się stworzyć nie da...) i odejdziesz od tego co go niby pokochałaś za osobowość...

Gość MuppetManek
Prawie tak... a właściwie pytanie powinno brzmieć Czy jest możliwe pokochać faceta za jego finanse, nie zwracając uwagi na wygląd? ? Wszystkim panią miłego wieczoru i kupy kasy z przewagą kupy:D

Gość patrickaaaa
A ja tobie MuppetManek życzę nauczenia się poprawnej odmiany rzeczowników przez przypadki