Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość smutasna1991

Prosze się wypowiedzec!

Polecane posty

Gość smutasna1991

Witam ! Mam 19 lat mam problem od 2 miesiecy pisze z chłopakiem na gg prawie całymi dniami w każdej wolnej chwili wymieniamy się zdjęciami rozmowy sa a raczej "były" cudowne :) On jest z tego samego miasta lecz na wakacje pracuje w Niemczech i wraca za 3 tygonie na stałe poniewaz zaczynaja się studia... Dziś napisał mi że zachowujemy sie jak dzieci ze tak jak piszemy to on moze pisac z dziewczyna ktora sie spotyka a nie znajoma w dodatku wirtualna bardzo mnie to ruszyło... Mielismy sie spotkac tak cudownie było nam razem rozmawialismy czasami do poznej nocy to on zaczoł te swoje czułe słówka typu "myszka" Wiem ze przez gg nie da się zakochac bo głównie działa wyobraznia ale to boli ze nagle się wycofał napisał ze zgupiał ze sam sie sobie dziwi ze tak sie zachowuje ze napewno przegadamy jeszcze nie jedna chwile ale narazie skonczmy z takim pisanie. Ja nie mam 12 lat przeciez niczego sobie nie obiecałam... Co moge zrobic napewno pomyslicie ze to błacha sprawa ale mi naprawde strasznie smutno i czegos brak... Bardzo prosze sie wypowiedziec dodam ze gdy napisał ze idzie spac napisałam ok, pa... Zachowałam się dziwnie ale w pewnym stopniu zranił mnie :( Pozdrawiam serdecznie!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować