Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal23 nie wiem co;/

Moja dziewczyna chce żebym wyjechał! co sądzicie?;/

Polecane posty

Gość michal23 nie wiem co;/

Pare dni temu dostałem propozycję stażu za granicą... Bardzo się ucieszyłem, ale od razu pomyślałem o mojej dziewczynie... że będzie sama, że będę strasznie za nią tęsknił bo w końcu tu mowa o 6 miesiącachitp. Powiedziałem jej o wyjeździe... a ona się bardzo ucieszyła. Powiedziała, że to świetna szansa, że powinienem jechać itp. no okeyy....fajnie... tylko ten entuzjazm mnie zadziwia;/ powiedziałem, że mam wątpliwości, że sam nie wiem, bo nie chce jej zostawiać... a ona mi powiedziała, że jestem nienormalny:o kumple zresztą to samo mi mówią, że powinienem się cieszyć, że ona mi pozwala i nie robi fochów. zapytałem ją czy gdyby sama taką propozycję by dostała czy by pojechala i mnie tu zostawiła samego. jej odpowiedz kompletnie mnie zszokowała, bo powiedziała, że 'oczywiście'. I że gdy sama skonczy studia zamierza o taki wyjazd i staż/praktyki w zagranicznych firmach/organizacjach się ubiegać. nie wiem co sądzić, chyba jej nie zalezy na naszej milosci;/ jestesmy razem 3 lata...

Gość :P :P pppp
co mysle? żeś palant :P

ja mysle,ze powinienes jechac.To dla ciebie szansa i sprawdzian dla waszego zwiazku.Twoja dziewczyna nie jest egoistka i cieszy sie z twojego szczescia.Jak bedzie naprawde,to juz bedziesz wiedzial jak wrocisz :)

Gość prowo0/100
0/10