Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytthgbvbvfhnnv

Mam 100 zł na trzy tygodnie

Polecane posty

Gość nigdy nie liczyłem
oczywiście... dlatego u mnie masz wymienione same "kalorie", a nie jakieś "zapychacze" typu biały chlebek, "masła" rośłinne, zupki w proszku... Nie liczyłem, ale kalorii pewnie wyjdzie sporo u mnie... Chleba mało, bo tylko do "trzymania" kalorii służy ;) I tylko dobry ciemny, a nie zapchajdziura. Im mniej kasy, tym bardziej powinno sie patrzać "kalorycznie" i z pożytkiem dla organizmu. A tu widzę jakiś zupki chińskie czasem i podobne dziwolągi...

Gość jak ja bym chciała miec tyle
Jak ją będzie skręcać z głodu to świadomość, jak to dostarczyłam sobie substancji odżywczych nie pomoże na uczucie pustki w żołądku - czysta proza życia. To może owocować napadami głodu, frustracją. Nasz organizm nie da sobie przetłumaczyć, co jest dla niego zdrowsze - kalorie, pełen brzuch - i czujemy się syci, a to chyba chodzi.

Gość nigdy nie liczyłem
Nie masz racji... Siebie możesz próbować, ale organizmu nie oszukasz. Organizm potrzebuje kalorii a nie prażonej kukurydzy z miltikina... A jeśli organizm został przyzywczajony do prażonej kukurydzy, tym gorzej dla ... organizmu :o

przestancie pierdolic z tym internetem. jaki to jest koszt? miesiecznie za 30 - 40 zł mozna juz miec internet. taka suma ja zbawi i wyzwoli? :o a czasami net jest niezbedny. ja bym nic nie jadla, ale dostep do kafeterii miec musze!!!

Gość taa niedobra pupa
Akurat prażona kukurydza jest bardzo kaloryczna.... I niekoniecznie pochodzi z Multikina... :(