Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie obrażcie się

Najdziwniejsze rzeczy jakie wsadziłyście sobie w pochwę

Polecane posty

Gość nie obrażcie się

moja koleżanka wsadziła sobie telefon...i na niego wydzwaniała...chodzi o to że wibrował...ponoc się jej podobało...a ja z ciekawości (pipki nie posaiadam) wsadziłem sobie marchewkę...żeby miec jakie takie pojęcie co to anal...ale mnie teraz wyśmieją...hahaha:-D

Gość 10101019nkiklokjk
chyba jebne:)

Gość 10101019nkiklokjk
chyba sobie jutro wsadze marchewke w majty zeby wiedziec jak to jest miec fiutka:)

przyszla noc i zboczone tematy razem z nia, ta

aa to ci nie da wrażenia jak to jest miec fiutka...najbardziej lubie swojego ugniatac i zginać...jak oczywiście jest w zwodzie...:-D

Gość 10101019nkiklokjk
o koorwa co zes z nia zrobil??????

Gość 10101019nkiklokjk
hehheheeh placze ze smiechu:)

haha nawet se zjebów nie można porobic...no raczej ze prowo...udało kogoś się rozśmieszyć i o to mi chodziło...ale dzięki za słowa otuchy...

no widzisz...mnie tez laski swoimi historiami zniesmaczają...np;laska zmienia tampon i wyciągneła go z takim impetem że ochlapała cała toalete krwią...fuuuuj

Gość 10101019nkiklokjk
po marchewce z rosolu na pewno:) mnie tam rozsmieszyles.

no to wysłali malucha i kierowcę aby przejechał wzdłuż usa...takie promoanie marki...no i pojechał cisł go okropnie 100 110 itp...no i 200 kilometrów za chicago maluszek zechł...akurat jechał cadillakiem polak na emigracji...no i patrzy maluch i polskie rejestracje...polakowi pomogę...no to podjezdża i pyta co się rodaku stało...a no maluszek padł :-( no to na to ten polak z cadillaka to ja cie wezmę na hol...a w razie jakby było za szyko to trąb...no dobra jada tak 100...no i nagle gosciu z cadillaka widzi że buick jedzie i go wyprzedza...na co polak żeby buick mnie wyprzedził no nie...no to but 120,130,140,150,160,170,180,190 no i tak zasuwają...policja to uwidziała i dzwoni do nastepnego patrolu ty john john dwa auta sie ścigają...a najśmiesznejsze jest to ze za nimi takie małe gówno jedzie i za nimi trąbi aby mu zjechali...:-D

to się cieszę...przynajmniej raz mnie ktos pochwalił...albo inny kawał...pzychodzi babka do lekarza i mówi panie ginekologu ale mi tam juz nic nie wchodzi...no to lekarz na to no to popatrzymy...patrzy patrzy i nagle do niej wie pani co ale tampony się wyciąga...:-D

Gość umówcie się na seks A z psp
i nie pierdolcie na kafe

jakoś nie chce mi się dymać starszych panien...wolę rozpalona 16,17,18 takie sa najlepsze...

Gość trafił swój na swego
czyli zjeb na zjeba w tym wypadku :o

Gość daddadffdf
sdup