Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aidan_xD

Loki z prostych włosów :))

Polecane posty

Gość Aidan_xD

Hey, mam naturalnie w miarę proste włosy. Obecnie je zapuszczam, ale długość przejściowa wygląda.. tragicznie. Nie mogę po prostu zostawić ich po myciu, żeby wyschły same, nie układać, nie upinać. Po prostownicy wyglądają w porządku, ale cieniowanie wygląda z tyłu trochę dziwnie. I proste szybko się nudzą. Chciałabym mieć loki, takie jak na zdjęciu: http://www.polka-portal.pl/galerie-zdjec/fryzury/fryzury-damskie/krotkie/fryzura-krotka-loki.html Od razu mówię, że odpadają termorolki (ewidentnie mnie nie stać) i trwała (mama dostałaby zawału). Nigdy nie próbowałam papilotów. Noc w wałkach była tragiczna. A właściwie dwie noce, bo dwa razy próbowałam, innymi rodzajami wałków. W obu przypadkach efekt był okropny- raz owieczka, raz rozwalone falo-loki (trudno określić, co to było). No i samo zakładanie- Jezu, ile to trwało!! Nie jestem też szczególnie przekonana do lokówki. Ale jeśli efekt ma wyjść taki jak na zdjęciu, to jestem gotowa do poświęceń ;)) Moje włosy szybko przystosowują się do nowych stylizacji. Po miesiącu używania balsamu prostującego po każdym myciu zrobiły się prostsze. Moje siostry mają loki, nie prostowały ich, więc tak im zostały.. No dobra, strasznie się rozpisałam ;P Jeśli ktoś może pomóc, to będę niezmiernie wdzięczna :D

Gość oviddof
odwiedz po prostu Denique w wawie, to najlepszy salon

Gość Aidan_xD
do Warszawy mam bardzo daleko, odpada :(

Gość Aidan_xD
cofam temat :) bylam kilka dni temu u fryzjera i mam teraz tak krótkie włosy, ze nie ma szans ich zakręcić ;PP