Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oshea

Pupsko mnie boli od siedzenia na kafe ... (kogos jeszcze?)

Polecane posty

Gość Oshea

Teraz wyzalenie: splawilam sobie chyba najfajniejszego faceta pod sloncem i nie pozostaje nic.. jak topienie smutkow i zalow ( radosci tez xd) od dzis na tym mym ulubiono-znienawidzonym portalu. Super. Tworco kafe, dzieki :D

Gość diagnostic
plecy to pewnie od krzywej mychy napi.. ;-)

Gość diagnostica
napisz, gdzie go spławiłasz. jeszcze nie śpię i może zdążę ;-)

Gość diagnostic
więc zamiast łykac Apap, zrób Papa :P :D Brakuje mi? w cm mierzysz czy może staroświecko w IQ ? :D

mnie też dupa napierdala niemiłosiernie...dobry byłby masaż...a tak pozatym ta bym sie wyspał bo juto jade pic z kumplem...ale pierdole to bo kafe żyje :-D

Gość Oshea
Siedze juz kilka dobrych h i kurde sie wkurzam, wlasciwie to leze, oparta plecami, tylko mimo tego tarcie na pupe powstaje.. nie, ja sie zalamie.. pewnie spedze kazda wolna chwile (czytaj kazda nocke) na kafe do konca swego kolorowo super poplatanego zycia :D ;/ A ja nie chce siedziec tu..... ja chce GO (CZYT> CIebie).. chce przytulanca i caluska w czolo... tak, tego teraz mi trzeba :D Dlaczego nikt nie pomaga mi w uzaleniu nad soba ?:D Chamy.. :P

Gość diagnostic
mnie też d**a napie**ala ... a co to ma do twego picia? :O Młodzież coraz słabsza.... :P :D

Gość diagnostic
"splawilam sobie " - to jendak nie chciałaś siępochwalić tym, że go spławiłaś ? No to kurde nie rozumiem.. Zamiasty z nim (tiiiii...) piszesz, że go spłąiwłaś i ... tak lepiej? :o

Gość wpierdalam światło
pśp, ja nie wiem czy to zasługa późnej pory, ale leję w gacie jak cię dzisiaj czytam :D🖐️

Gość Oshea
Uposledzona? ha, czy Ty musisz tak bezposrednio o sobie?? :D Czytajac Twoje wypowiedzi mozna sobie zdanie szybko wyrobic, ale spoko, glowa do gory i bez urazy:P Upossledzona do uposledzonej- uposledzona jestes xd Zart nocy! xd

Gość diagnostic
obyś lał w swoje :o

Gość Oshea
diagnostic a po co sie tym chwalic ;p toz sie biczowac albo pejczowac xd ;p za okrutny czyn, albo niewyparzona buzie ;p mimo to dzieki, chociaz Ty jeden widze ze starasz sie wesprzec ;p

Gość wpierdalam światło
lała :o obcych nie mam :(

Gość Oshea
Dobre, tak, wszyscy bijemy brawo :) !!! Tylko zastanawia mnie fakt, majac 5 lat i myslac o - czasie ..... predkosci swiatla.. to bylas jakas ponad poziom x3 ;p Bo ja w tym wieku pewnie bawilam sie barbie i zastnawialam czy konik rozowy pasuje do jej rozowych spodni :P

Gość wpierdalam światło
kooooorwa, łzy mi ciekną, jesteś jakaś pierdolnięta 😭:D

Gość diagnostic
No... Bo tu prawie każda płacze po rozstaniu ... A ty .. Chyba Jjednak (jeśli to nie reakcja anty... coś tam) raczej happy jesteś... W sumie .... twoje zdorwie :D

Gość Oshea
Happy?? Nie nie, to nie ja, to ona, ta co ma problem z tym facetem i podgladaniem ;p ja to jestem zalamana, jak wyzej napisane jest xd Ha, ale po co bede pokazywac jak jest mi zajebiscie przykro?:D

Gość diagnostic
No ... OOOO... O barbie i różowym koniku to.... wstydzę się nieco tak publicznie ;-) D:

Gość Oshea
O fakt :P taka ze mnie bystrzacha jak z Ciebie rozwinieta ponad poziomem rowiesnikow xd :D W dalszym ciagu majac lat 7 to pewnie myslalam o barbie i o jej fryzurze :P

Gość diagnostic
ciebie pśp lepiej nie diagnozować, bo nawet house cię nie wyleczy :O

Gość wpierdalam światło
byś ruszyła doopsko i rzuciła linem, bo mi łzy wyżarły oczy i goowno widzę 😭

Gość Oshea
tej a gdzie dla mnie zaproszenie he?? Chetnie sie z %%% :D Focha rzucam O:P I ja to nie diagnostic, a diagnostic to nie ja!!

Gość Oshea
jak Ty taka prosiakowata gooopolka jestes to sie idz sama %% :p a czytac ze zrozumiem potrafie:p spadaj stad, a sio ooo :p chamka :P

Gość diagnostic
a po co ja tam ? promile są, ale to nie znaczy, że trzeb arobić s siebie idiotę... chyba, że tu i teraz "trzeba" ? :o Cóż... Może ja jednak nie do końca z tego śiwata... 🖐️

Gość Oshea
paluj sie :P ale pewnie nie masz czym :p bo jestes kobieta :PP co za ubaw xd

Gość Oshea
diagnostic a z ktorego swiata?? bo moje to od kilku dniu jak z 3 planety od slonca xd