Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona pizdowatością

Wkurwia mnie pizdowatość męża

Polecane posty

Wkurwia mnie pizdowatość męża :O Zachowuje się jak facet bez jaj, a mnie to wkurwia na maxa! Jest na to lekarstwo? :D

Gość taka sobie jedna dziewucha
trzeba bylo nie wychodzic za maz chyba nie zrobil sie pizdowaty dopiero teraz

trzeba było, ale teraz "po ptokach" jak to się mówi :D Byłam pewna takiej odpowiedzi w stylu widziały gały co brały!

Gość a jak się ta
pizdowatość objawia? :D

Gość w ciemno bralas slub
? z ogloszenia gdzie na drugi dzien wesele?? moze badz kobieta w zwiazku to facet bedzie mial jaja

no widzisz mozesz miec pretensje tylko do siebie trzeba bylo pomyslec zanim zorbilas odpowiedzialny krok a teraz jak nie pasuje to rozwod

Gość brzydal .......
przypierdol koniowi ze 3 razy batem po grzbiecie ;)

a jak się ta - nie potrafi walczyć o swoje! Ma takie "dobre serduszko", że z przyjemnością pracowałyby za darmo dla obcych ludzi :O

albo ktoś mówi o nim nie prawdę na dany temat, a on się nie odezwie :O Nie ma własnego zdania, ale w domu to potrafi się porządnie wydrzeć!

*nieprawdę

taka sobie jedna dziewucha - wtedy był jeszcze młody, myślałam, że się wyrobi :)

Gość kjhkjkh
i dlatego po prawie 3 latach bycia razem wlasnie z taka pozida poczulam ulge , wiedzialam ze z nim zycia nie bedzie..wiec kiedy poprosil mnie o reke..zwialam gdzie pieprz rosnie, miesiac pozniej poznalam mojego meza a 5 miesicy pozniej bylismy juz zareczeni;) ja bym nie wytrzymala psychicznie z taka ciota..

wkurwiona pizdowatością myslalam ze sie wyrobi :(:(:( najwiekszy blad kobiet on sie zmieni on sie wyrobi wcale nie jes tak zle ile ty mialas lat jak barals slub ?? bylas 18 letnia gowniara bez przepraszam za wyrazenie bez mozgu ktora zachlysnela sie jakims smarkatym zauroczeniem?? wybacz ze tak ostro ale nie rozumiem kobiet ktore cos widza ale na wlasne zyczenie pakuja sie w gowno

kjhkjkh - nie pije, nie pali, pracuje, nie jest najgorszym mężem, ale ta jego pizdowatość doprowadzam mnie do szału :O

Gość Liebig
opisz... sytuacje, zdarzenia :)

taka sobie jedna dziewucha - miałam niewiele więcej, on starszy o rok, byłam zakochana ...

Liebig - jest ich wiele, ale nie chcę opisywać dokładnie bo mój mąż często czyta kafe

"0 wkurwiona pizdowatością Wk**wia mnie pi**owatość męża Zachowuje się jak facet bez jaj, a mnie to wk**wia na maxa! Jest na to lekarstwo? " Tj. z czym dokładnie jest problem:P?Czy to ze jest księżniczką na ziarnku grochu czy że innym pomaga czy coś innego jeszcze:P?

Gość Liebig
rozumiem. No coz, ja bym jedynia Ci poradzila porozmawiac z mezem ze takiego faceta nie chcesz - ale to pewnie juz cecha ktora ma i miec bedzie wiec zaakceptuj to i tyle :D Powodzenia w zwiazku z tym i wytrwalosci

Gość kjhkjkh
moj byly byl taki sam, nie pil, nie palil, byl bardzo bardzo dobry, przygarnal pieska z ulicy;) pomagal kolegom w pracy za free , taka cipa... ale do mnie tez potrafil czasem skoczyc, chyba z tego mojego ciaglego napiętnowania:D bo mu dzien w dzie trulam co ma robic..aaaa ubrania tez musialam mu wybierac..itp brrrrrrrrr jak sobie przypomne..ehh:d ja jestem z reguly dosc energiczna i wybuchowa osoba, i ja bym wysiadla predzej czy pozniej, albo bym zniszczyla jego:D

Gość taki tam jeden albo drugi
mnie by wkurwiala taka wulgarnosc u kobiety. "wkurwia", "pizdowatosc". Idealny zwiazek, jak widac, jemu brakuje meskosci, a Tobie kobiecosci. Jestescie kwita.

wkurwiona pizdowatością dlatego niedojrzale pannice ktore jeszcze nie sa doswiadczone nie znaja zycia i maja mleko pod nosem nie powinny podejmowac odpowiedzialnych decyzji przepraszam ale taka pawda a teraz nic nie zorbisz maz ma taki a nie inny charakter i tak jak pisalam nie pasuje rozwod

Jakbym o swoim eks czytała.... Bogu dzięki że już eks :D Naprawdę wolę już jak facet umie się postawić, przeforsować własne zdanie, krzyknąć, byleby nie był taką cipą niedorobioną którą za rękę trzeba prowadzić i która prosi o pozwolenie na wszystko :o Tacy to powinni się wiązać z cichymi szarymi myszkami a nie z babeczkami, które potrzebują chłopa z jajami, a nie kastrata bez jaj :o W nich to w ogóle życia nie ma, zero inwencji, zero aktywności, jak zombie chodzi i się telepie :o Współczuję Ci strasznie autorko, ale takiej pizdy się zmienić nie da :(

Gość pepe pan dziobaak
to jest powszechne obecne chlopaki o cioty maminsynki chowane na pedalow nie to co ja lokalny macho

erudytka. - ale w domu to potrafi głos podnieść. Ktoś mu coś niemiłego powie, a on chodzi zaś cały dzień taki jakiś... Czuje się czasem jakby mój mąż miał czasem z 40lat a ma dużo mniej :( Myślę, że przez to jego zachowanie tracę ochotę na sex z nim 😭

" [zgłoś do usunięcia] wkurwiona pizdowatością Liebig - dziękuję, rozmowy, tłumaczenia były Max Zander vel Klaun - np on zabiera autem kolegę do pracy za darmo, a gdy jego ktoś zabiera to on musi płacić, bo tak sobie zażyczyli " To zachowanie określa sie mianem frajer:D.A ja myślałem że chodzi o to ze jak biją to ucieka:P.Czy z tym teŻ tak jest:P?