Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona pizdowatością

Wkurwia mnie pizdowatość męża

Polecane posty

Max Zander vel Klaun - nie był w takiej sytuacji, on to grzeczny chłopiec :) nie wdaje się w bójki, ale myślę, że by uciekł :D Druga sytuacja, pracuje dla jakiegoś faceta po godzinach pracy i ten mu zaśpiewa, że tak mu ciężko, taki on biedny i mój mąż potrafi obniżyć swoją stawkę godzinową o 50%, bo mu żal człowieka :O a swojej rodziny to mu nie jest żal, nie żal mu dzieci, że zamiast spędzać sobotę z tatą to tata pracuje :O

No to u mnie było aż tak tragicznie :D Jedyny przejaw buntu był wobec religii, a tak to się sierota godziła na wszystko i własnego zdania nie miała, śpiący i apatyczny całymi dniami, bleee :o Może Twój się musi tylko asertywności do obcych nauczyć?

Gość LenKonopieKwiat
Wiesz co, na pewno sila go nie zmienisz. On musi chciec zmienic sie sam i dlatego czeka was duzo pracy. Ty musisz sie nauczyc cierpliwosci wobec meza a on musi chciec zobaczyc swoje wady. Bez dobrej woli daleko nie zajedziecie...

Gość A może nie jesteś
żadną żona,tylko zawistnicą lub zawistnikiem, która wylewa tutaj swoje projekcje na temat czyjegoś życia.

Gość A może nie jesteś
A jeżeli rzeczywiście jesteś żona i jest tak jak piszesz,to prostu przejmij władzę w domu i pokieruj zarówno mężem jak i waszą rodziną w bardziej pożądanym kierunku, a jak się mężowi się nie będzie podobać to odejdz.

Gość kyghhjnygjy
Dziewczyny może mi któraś pomoże, wystarczy że wygracie grę i się zalogujecie za 1,22 zł. Wtedy będą napływać mi punkty a potem prześlą mi trochę kasy. oto link http://puzz.org.pl/?p=EMpR0gnYtkum Jestem samotną mamą 4 miesięcznego synka, facet mnie zostawił bo wolał szaleć a ja z synem jesteśmy bez grosza. Tak więc drogie panie proszę o pomoc, bo każdy grosz się liczy.

Gość A może nie jesteś
Albo jesteś jakąś zawistnicą lub zawistnikiem,jakich w dzisiejszych czasach wielu i wylewasz tu swoje projekcje na temat czyjegoś życia,zazdroszcząc komuś żony lub męża, i szcześcia.Albo rzeczywiście zle trafiłaś i masz w domu tyrana domowego,potulnego wobec obcych.Nie wierzę żeby w dobranym małżeństwie, żona po prostu nie przejęła w domu pełni władzy nad domem, a zwłaszcza nad mężem.

Gość Nie jestem nimfomanka!
hahahah a mnie rozbawił Twoj nick autorko :D wkurwiona pizdowatoscia - niezła zbitka, nie ma co ! :D

Gość kuyhgb
to sie rozwiedź i skoncz pierdolic głupoty znajdź sobie faceta ktory nie będzie bał sie przypieerdolić pierwszemu lepszemu kolesiowi na ulicy tylko dlatego ze na ciebie spojrzal no i jak jebnie z liścia ciebie od czasu do czasu bo prania nie zrozilas na czas powinnas byc w pełni zadowolona...pozdrawiam

Gość Może nie
Jeżeli jest ci zle to go zostaw.

Gość Może nie
Nie wiem,czy ty to sobie zmyślilaś lub zmyśliłeś z jakichś powdów,czy też rzeczywiście trafiłaś tyrana domowego włazidupcę wobec obcych.Niemniej jednak,jeżeli jest ci zle,nikt normalny nie tkwi w nieswojej sytuacji po to by udowadniać innym jacy to oni są.

Nie jestem nimfomanka! - :D Może nie - niby dlaczego miałabym wymyślać? Nie ma takich ludzi na świecie jak mój mąż? Nie zostawię go tylko z powodu "pizdowatości" Kocham go, dzieci również, pomaga mi, nie pije, nie pali i pracuje :) kuyhgb - jakbyś przeczytał/a cały temat to wiedziałbyś wiedział/a o jaką pizdowatość mi chodzi!

Gość Znawca ekranów
Poproś nieznanych mu znajomych, żeby poudawali bandytów atakujących was albo dowiedz się co go naprawde wkurwia w innych i niech ww. znajomi to zrobią

Gość karddan
kuyhgb-własnie odkryłes w czym rzecz,gratuluję znajomosci psychiki kobiety.One chca pczuc nad sobą władzę,jezelibedzie się je traktować ostro,będą szukac sposobu ,by się przypodobac,szukac w sobie winy ,ze facet czepia sie ,jest niezadowolony.Pewnie w domu rodzinnym autorki takie panowały stosunki.

Gość Nie wiem komu
bardziej współczuć,tobie,mężowi,czy dzieciom, bo nie znam szczegółów waszego życia,to nie jest normalny uklad,być z kimś kto tobą gardzo,lub gardzisz ty.

Gość Nie wiem komu
Być z kimś kto tobą gardzi,to musi być straszne.

Gość a jaki jest w seksie ?
?

Gość eurydytor
a co to znaczy nie mieć jaj?

Gość a jaki jest w seksie ?
no ale chodzi o to czy w lozku tez jest niezdara