Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała_Mi123

w jakich kobietach gustują faceci?

Polecane posty

Gość Soundsofforest
Mała Mii - i tu się z Tobą zgadzam. Jaką mężczyznę ma kobietę, świadczy tylko o nim.

Gość Mała_Mi123
kiedys sie w takiej normalnej zakochasz i zobaczysz jak sie bnedziesz czuc jak ona da Ci kosza

najsmutniejsze jest to, że w tym topiku (pytanie do mężczyzn:P) wypowiadają się kobiety i jeden pół-mężczyzna - przystojniak jakich mało :O :P niech się jakiś prawdziwy facet wypowie :)

Gość Mała_Mi123
dlaczego od razu paszczety? bo mamy cos w glowie? załoze sie ze polowa kobiet piszaca na tym topie jest sto razy ladniejsza niz plastikii

Gość sr4m n4 w45
Wy jesteście tylko od rozkładania nóg i sprzątania, gotowania, prania, prasowania itd, itp. Tak było, jest i będzie. Przystojniaki to wiedzą. :classic_cool:

Gość Soundsofforest
Pasztet to może być z drobiu. A ci dwaj, co piszą w tym temacie, to chyba zatrzymali się na etapie gimnazjum.

Gość sr4m n4 w45
przystojniak jakich mało_81 jesteście po prostu zakompleksionymi, grubymi babami i tylko sępicie na naszą kase, po chuj mi to. i dupy słabo dajecie, żadnej korzysci nie ma.

Gość LejdiBloom
A Ty jesteś pierdolnięty, zeby dać se nick przystojniaczek, jakich mało. Aż tak brzydki jesteś ?

Gość przystojniak......
Ty zapatrzany w siebie bufonie wez nie pierdol ,jestes gejem czy co?

Gość sr4m n4 w45
do tego pedała który ciśnie przystojniaka od pedała. zamknij tłustą, brzydką mordę zajechaną w krostach, okej? ;> geje też ludzie. :classic_cool:

Gość Michal2525
W jakich dziewczynach gustują faceci? Ja jako mężczyzna 25 letni mogę powiedzieć jaką ja kobietę wybrałem i którą pokochałem. Jesteśmy w związku ponad 2 lata. Moja dziewczyna zauroczyła mnie pięknymi dużymi oczami i uśmiechem. Ma czarne włosy długie włosy, jest wysoka. Jest mądra, miła, wspaniała i kochana. Sama nie uważa się za piękność choć dla mnie jak i dla wielu innych osób jest śliczna. Ale nie plastikowa. Nie ma w niej nic z plastiku czy barbie. Ma śliczną buźkę i piękne wnętrze. Ale jest przy kości. Chociaż dla mnie to nie problem. Potrafi ładnie się ubrać, umalować tak by nie przypominała wytapetowanej lali. Kocham ją. Ale też bym nie chciał być z brzydką dziewczyną. Po co mi brzydka? Moja nie jest pusta i głupia i plastikowa ale jest śliczna. Każdy facet chce mieć ładną, bo ładna nie oznacza głupia zawsze. Tylko chcę zauważyć, że np. moja jest według większości zwyczajna, bo nie wyróżnia się z tłumu. Chociaż dla mnie jest najpiękniejszą istotą na ziemi. Tak więc jestem przykładem, że faceci nie koniecznie lecą na plastikowe dziewczyny. O i jeszcze jestem przykładem, że nawet dziewczyna przy kości może się podobać. Bo ona zachwyca wielu ludzi nie tylko mnie:) Moi kumple też nie mają jakiś nie wiadomo jakich lasek. Są dziewczyny ładne, każda widocznie ma coś w sobie. Ale mam dużo kolegów i wcale żaden nie jest z plastikową lalą. Chociaż nie sądzę byśmy byli takimi najgorszymi pasztetami, które są skazane na brzydkie tylko. Kiedyś miałem taką laskę długie nogi, włosy blond, tapeta:/ wytrzymałem z nią 3 dni. Takie to moim zdaniem w większości podobają się małolatom, a mężczyzną którzy myślą o kobietach poważnie podobają się właśnie te myszki, które nie wyróżniają się z tłumu. Ale jak już taką znajdą to okazuje się, że jest to najpiękniejsza istotka;) Najukochańsza, najśliczniejsza. Ja kiedy moją zobaczyłem od razu poczułem coś w sercu. Dobra koniec tej gadaniny.

Gość sr4m n4 w45
dobra idę do szkoły się pakować. :classic_cool: nara paszteciary! pozdro przystojniak. :classic_cool:

Gość matacz..
w ładnych - ciekawych - w zwiazku z tym jak dla mnie kobieta nie musi wazyc 40 pare kilo , ale też nie moze wazyc juz 90 kg , Moze byc nawet ruda z piegami - nic to ... tak mam !

Gość bo przystojniak ...
jeździ na kurwy - to jego życiowe partnerki :classic_cool:

Gość sr4m n4 w45
niekiedy te kurwy są ładniejsze od Was. :classic_cool:

Gość pewnie macie hiv-a
bleee

Gość wogole co za bzdura
co nie ktore przez pryzmat wlasnych kompleksow mowia jakies bzdury, faceci lubia pustaki lalki i tak dalej, aa wiec drogie panie nie wiem o jakich wy facetach mowicie boo o jakis chyba naprawde pajacach, bo ja uwazam ze jednak mezczyzni lubia i ladne i madre dziewczyny, a te hymm jak to napisalyscie brzydsze odstaja ale to jest tylko i wylacznie winna tych ze kobietek bo nie wolno sobie wmowic ze sie jest nie ladnym aa faceci to tylko takie i srakie lubia, a te niby plastiki i lale sa 100 razy madrzejsze nizby sie wam wydawalo, jaaasne nie wszystkie ale nie dajmy sie zwariowac, ii mam taki apel do was dziewczynki korzystajcie ze swojej kobiecosci bo w kazdej jest cos godnego uwagi podkreslcie to a faceci sa wasi :)

Gość sr4m n4 w45
jem kupe i mam hiv-a

Gość sr4m n4 w45
dobre udało Ci się, gruba pizdo,. ;) nawet się nie roześmiałem, he!

Gość hahah ja sie z Ciebie smieje
hahha bo nie jestem kobietą :D

Gość elamorela
faceci lubią silne kobiety. takie które zawsze mają swoje zdanie, wiedzą czego chcą, które nie poddają sie wpływom. takie kobiety ich podniecaja i fascynują. ale bez przesady. trzeba także przy swojej sile pozwolić mu być mężczyzną bo inaczej ucierpi jego ego. ale nie bójcie się prosić o pomoc. oni to docenią. spójrzmy prawdzie w oczy. żadna szanująca się kobieta nie spojrzy na faceta który raz wybrał plastik. wybierając blacharę facet sam stawia siebie na straconej pozycji.