Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała_Mi123

w jakich kobietach gustują faceci?

Polecane posty

Gość brum robi chrum chrum
heh chyba w cycatych blondynkach i wiadomo plastikach

Gość to po jakiego grzyba
kobiety powiększają biusty a liczba tych operacji wzrasta?

Gość nie wszyscy faceci
lecą na takie kobiety prosze nie uogólniać - fakt może dużo ale nie wszyscy.

Gość szafalov und sebian81
najlepiej jak kobieta jest młodsza oczy ma wspaniałe i białą cerę bez opalenizny! jaki mezczyzna to i taka kobieta bedzie u jego boku zawsze albo zadna! wystarczy pogadac z nim lub z nia i poznac pozio partnera to juz sie wie z jakimi ludzmi ma do czycniena!

Gość sr4m n4 w45
A przystojniak jest downem :)

Gość dvjgbkhjkl
kazdemu podoba sie cos innego ale nie oszukujmy sie wyglad jest wazny nawet w towarzystwie ładna dziewczyna ma lepiej

Gość arekkkkk
Ogólnie można napisać wszystko, dlatego krótko przedstawię swoje upodobania :). Prawnik, dobra praca, zadbany i podobno przystojny (sam siebie nie oceniam pod względem urody) i niestety - gustuję właśnie w tzw. plastikach, mocno opalonych blondziach. Takie gusta. Jasne, mógłbym poszukać sobie partnerki ze swojej branży ale... ja nie potrzebuję w domu kobiety uważającej się za alfę i omegę, która pozjadała wszystkie rozumy, i dla której będę dodatkiem w drodze do samorealizacji, i która nie będzie miała dla mnie czasu. Nie dam się wykorzystać, chcę kobiety fajnej, miłej, pogodnej, która będzie słuchała tego co mówię i miała dla mnie czas. I oczywiście doskonałej w pościeli i atrakcyjnej. Sorrrry, niech te wszystkie mądralińskie paniusie polują dalej, ale przychodzi taka chwila gdy 30tka na karku, a wartościowi faceci pozajmowani przez właśnie takie fajne laseczki, a one wtedy zalewają się krokodylimi łzami "czemu nikt mnie nie chce, mam 3 fakultety i gruby tyłek, jestem taka super ale sama". Widuję to u kobiet, desperacja wychodzi.

Gość kuyhgb
arek lal prawnik pewnie duzo zarabiasz masz fajna fure i dymasz fajne laski ja tam ponoc tylko przystojny jestem;) mało zarabiam mam srednia fure tez mógłbym dymac fajne laski ale niesmiały jestem;)