Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LejdiBloom

Co sądzicie o hiphopowcach?

Polecane posty

Gość LejdiBloom

W sensie jako o facetach. Podoba mi się taki jeden, sam się zajmuje rapowaniem, ale za mało znam to środowisko, żeby oceniać...

Gość LejdiBloom
Czy warto się z kimś takim wiązać ?

Gość Prażynka_87
sądzę że wszyscy palą marihuanę :) I są fajni. ;)

Gość LejdiBloom
Z tą marihuaną to krążą różne plotki, ale o metalach i o obgryzaniu głów gołębi jest tyle samo stereotypów.

Gość LejdiBloom
Jednak podobają mi się tacy faceci, intryguje mnie to środowisko i chcę się z nim zapoznać.

Gość LejdiBloom
Jeśli ktoś miał chłopaka z tych klimatów, to niech napisze, jak to wspomina, bo chciałabym poznać bliżej tego faceta.

Gość Oshea
Jak dojrzejesz do wieku w ktorym zaczniesz zauwazac kogos za osobowosc, nie za to kim jestes, znajdziesz odpowiedz xd Bo w zasadzie co masz na mysli piszac hip hopowocy( to nie wyznanie xd)! Nie ma czegos takiego..hip hop to kultura na ktora sklada sie wiele czynnikow takich jak breakdance, graffiti czy muzyka, wiec nie mozna uogolniajac wszystkiego do 1 wora bo tak sie nie da...

Gość nie znam zadnego takiego
ogolnie to wszyscy cpaja i sie kurwia, a faceci to tylko patrza co by wyruchac

Gość Prażynka_87
ja byłam z człowiekiem który tworzył sobie taką muzykę :) było fajnie.Nie zobowiązująco. Bardzo miło wspominam. :) Można to opisać - seks drugs and hip hop :) hehe ale nic stałego nie dałoby się stworzyć.

Gość Oshea
CO za masakre tu czytam xd rapu erudyci :P A co konkretnie Cie interesuje? Nie ma na to jakiegos lekarstwa tej ;p Czlowiek jak kazdy inny :p

Gość LejdiBloom
Przespałam się jednym z nich i chcę go bliżej poznać

Gość tak ogólnie
to banda niedorośniętych gówniarzy, ludzie często bez wykształcenia, brak kultury osobistej, hip hop = dno

Gość LejdiBloom
ale on mnie kręci, ciągnie mnie do niego zwłaszcza po tym incydencie w samochodzie.

Gość Oshea
Tak wlasnie wypowiadaja sie tutaj tacy co znaja - meza czy podobnych fajfusow i sa znawcami, yhym, brednie xd Ludzie ktorzy sluchaja, zajmuja sie ta muzyka sa zyciowo madrymi bo maja cos do powiedzenia, czasem wazne, czasem mniej, czasem madre, czasem nie, ale co prawda nie zaliczam tutaj przybled jakichs xd Posluchaj dobrego rapu ze stanow, typu De la Soul, Nas, Guru etc a moze sie dowiesz czegos wiecej xd po co ja tu w ogole pisze??

Gość Prażynka_87
ej sorry ja nie słucham meza.:) Wole cypres hill (choć nie wiem czy to hip hop :))

Gość nie prazynko cypress hill to
NIE JEST HIP HOP :O:O taka znawczyni a nie wie ze nie ma czegos takiego jak muzyka HH 😴 to jest rap 🖐️

Gość Prażynka_87
nie nazwałam się wcale znawcą:) z resztą ja słucham wszystkiego po troche i nie uważam za istotne z jakiego gatunku jest kawałek który akurat mi sie podoba:)

Gość Nie jestem nimfomanka!
no ja mialam, wlasciwie spotykalam sie, w sumie spotkalam sie raz, bo juz po pierwszym spotkaniu stwierdzilam ze to bezmozg. jakos nie moge sie utozszamic z wartosciami ktore prezentuja - jebac policje hwdp! jebac policje! :/

Nie wszyscy palą marichuanę, bo mój nie pali. Co ja sądzę o hip hopowcach? Ogólnie to nic. Zawsze czas spędzałam z "brudasami", ale dla jednego kochanego zrobiłam wyjątek ;) I jest mi z nim dobrze.

Gość Prażynka_87
------>nie prażynko cypress hill to : jak to nie ma muzyki HH????a czemu ja kiedyś w radiu słyszałam jak facet mowi o beyonce i jej hip-hopowym utworze?to co nie zna sie ?:)

Gość widocznie glupoty pierdolil
HH to jest kultura, czy raczej subkultura. muzyka to rap.

Gość LejdiBloom
Chodzi mi o facetów z tej subkultury, takich, którzy zajmują się rzeczami, na które składa się ta kultura. No i lubią rap. Sama nie utożsamiam się z żadnym środowiskiem, chociaż do tej pory najbliższe mi były klimaty rock - metal. PS Ci wyżej to podszywy, wyszłam tylko na spacer z psem i już zdążyli mi tutaj popsuć temat.

Gość Prażynka_87
Zapamiętam raz na cale życie :) RAP!!! i teraz sobie właśnie posłucham RAPU:)hehe

ja takiego mialam, totalny luz i zabawa, ale na dluzsza mete to nie bylybo to ;) chociaz nie zaluje

Gość LejdiBloom
Do tej pory słuchałam tylko Eldo, częściowo też kojarzę twórczość Paktofoniki, ale muszę przyznać, że sam Eldo ma świetne teksty. Zwłaszcza ten :http://www.tekstowo.pl/piosenka,eldo,granice.html

LejdiBloom to podobnie jak ja, na swoim przykładzie mogę Ci powiedzieć, że jeśli coś czujesz od tego typka to "idź za głosem serca" i nie przejmuj się tym co ktoś powie.

Gość Prażynka_87
ja też nie żałuje:) domowego ogniska z takim człowiekiem nie wskrzeszę ale ....ale polecam heh:)

Gość LejdiBloom
Może racja, ale wolałam się czegoś dowiedzieć na wszelki wypadek. Wiadomo każdy człowiek jest inny i trudno powiedzieć tak do końca, chociaż zarazem dbrze pogadać z ludźmi, którzy mają/mieli podobnie.

Gość LejdiBloom
No, ten mój to jest daleki od bycia miłym i romantycznym, ale podoba mi się ta jego szczerość i luz. To wrażliwy człowiek, ma ciekawe przemyślenia, które ubiera w odpowiednie teksty.

A niekoniecznie, moj jest czuły, ale potrzebował dużo czasu, żeby się do mnie zbliżyć..