Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wasza opiniach o leszczach

Co sądzicie o facetach bez prawa jazdy?

Polecane posty

Gość Wasza opiniach o leszczach

Uważacie ich za leszczy i frajerów?

Gość kokokopopo
mój narzeczony nie ma bo nas nie stać na auto :( ja mam bo udało mi się zrobić dawno temu. i wcale nie jest przez to mniej męski :)

Gość leszcz bez prawka
ja nie mam prawka i z kobieta. ktora prawko ma nie moglbym byc, bo by mnie kompleksy zjadly

Gość leszcz bez prawka
ja nie mam prawka i uwazam, ze jestem kobiet niegodny, zwlaszcza kobiet z prawem jazdy, wiec mnie to przeraza i nie podchodze do nich

Gość zdecyduj się wreszcie
no kurna, a jak ma padaczkę, daltonizm czy inne choroby to nie może mieć prawka - w innych przypadkach to chyba powinni mieć... facet bez prawka? dla mnie dziwne - każdy którego znam ma, oprócz 1 z daltonizmem..

Gość zdecyduj się wreszcie
inne choroby uniemożliwiające prowadzenie auta

Gość leszcz bez prawka
czasem ktos sie do tego nie nadaje

Gość co ma prawo jazdy
do umiejętności prowadzenia pojazdu. to jak mówienie, że bez matury nigdy się nie dojrzeje.

Gość leszcz bez prawka
nie kazdy jest w stanie byc kierowca nadajacym sie do ruchu

Gość a co mamy sądzić?
jak nie ma prawka tzn że na męża, ani ojca dzieci się nie nadaje skoro nie nadaje się na ojca moich dzieci tzn że nie mogę z nim iść do łóżka :) ogólnie jak ktoś nie ma prawka to nie pobzyka za wiele :classic_cool:

Gość kobiety gardza
facetami bez prawka

ale tez robicie tragedię z tego ze ktoś nie ma prawka...znam gości co prawka nie mają o jeżdżą lepiej niż nie jeden co ma prawko...a w sumie to jak można kogoś nazwać chamem albo prostakiem???zupełnie tego nie rozumiem...mam prawo jazdy i licencję rajdową...i wcale nie traktuję kogoś z buta dlatego że nie ma prawka...zupełnie was nie rozumiem...to tylko świadczy o was jacy jesteście żałośni...

Posiadam prawko już od 9 lat i nei wyobrazam sobie, ze moglbym tego prawka nie miec. Denerwowalo mnie stanie na przestankach, wyczekiwanie na autobus, a jazda do sklepu oddalonego ode mnie o 5 km, to bylo pol dnia w plecy. Mając auto, wsiadam w nie, i za pol godziny jestem spowrotem w domu. Samochod(y) mam juz od 6 lat i nei wyobrazam sobie innego srodka transportu niz swoje 4 koła.

Gość ja pierdykam :::)
Po co dziadom z miasta prawko skoro nie mają aut , MPK się kłania :D dziękuję za uwagę

Gość robcie coraz wiecej
burakow coraz wiecej na drogach i wypadkow nie mowiac o zanieczyszczaniu powietrza a ztego ocieplenie klimatu powodzie huragany traby powietrzne i zmiany temperatur

Gość brak prawka to obciach