Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poznałam kogoś ONA

Poznałam faceta - jawnie mówi, że nie byłby z kobietą z przygodami seksualnymi

Polecane posty

Gość Poznałam kogoś ONA

Twardo zamanifestował, że z kobietą która kochała się przygodnie albo bez zobowiązań lub po krótkim czasie znajomości nie mógłby być, bo on ma inne zasady i takich kobiet nie uznaje. Ja akurat nie mam nic do ukrycia, nie miałam takich przygód, ale jego podejście wydaje mi się ograniczone i niedojrzałe, a naprawdę fajny facet. Boję się jednak, że ma jakieś ukryte problemy bądź stany nerwicowe

Gość pewnie zakompleksiony
i ma mikropenisa

Gość guma_truskawkowa
niby czemu?! mnie tez to odrzuca a od swioetosci mi daleko?! kto tak naprawde chcialby byc z osoba puszczalska?!

Gość pewnie zakompleksiony
a wie co to sa bledy mlodosci? taki facet patrzy przedmiotowo, poza tym zajezdza znerwicowanym frustratem

Gość ale dupek...!!!!

Gość aniabra
ja tez nie lubie uzywanych facetow, a juz szczegolnie takich "na jedna noc"

Gość black girl
anabira, to jesteś chyba w mniejszości. Ja wolę doświadczonego kolesia, który będzie wiedział jak mnie zadowolić, a nie spuszczał się w gacie na sam widok cycka

Gość pomarancza kasowana
chyba trafilas na prawiczka i kropke 87 :D

Gość kobieta lat 26
też uważam że puszczalstwo to puszczalstwo a nie "błędy młodości" i facet ma racje po co mu jakaś łatwa babka

Gość kobieta lat 26
pewnie nie ma szacunku do takich kobiet które sypiają bez zobowiązań z facetami a wiadomo jak chcesz się z kimś związać to musisz mieć szacunek do tej osoby!

Gość lasgo_something
W ogole mnie to nie dziwi. Sama mam podobne podejscie. Maialam 4 facetow ale bylismy razem a jeden byl moja wielka miloscia (bez zwiazku).... Uwazam ze jak ktos traktuje seks jak sport to nie jest to fajnie, i zle o nim raczej swiadczy. Sorry. Normalne podejscie.

Gość aniabra
blackgirl, mysle ze sie mylisz jest duzo stanow posrednich miedzy neidoswiadczonymi prawiczkami a osobami ktore traktuja seks jak rozrywke bez zobowiazan ja nie traktuje jako rozrywke, daleko mi od konserwatyzmu a na pewno nie ejstem niedoswiadczona:| majac kilka zwiazkow, u puprawiajac regularny seks czlowiek duzo sie uczy, i to tak porzadnie i doglebnie

Gość aniabra
ja już nawet nie mam odruchu wymiotnego jak wkładają mi głęboko do gardła :)

Gość aniabra
superpodszyw

Gość a on jest prawiczkiem?
zresztą pewnie to frustrat bez emocjonalnej zdolności stworzenia związków

Gość aniabra
a ja bym powiedziala ze dokladnie odwrotnie znam frustratow ktorzy nie potrafia utworzyc zwiazku i maja problemy ze soba i oni wlasnie lataja i spia z kim popadnie

Gość DO WRÓŻKI ANIELI
a w jaki sposób pobierasz opłate? 5zł na komto przelewem bo nie rozumiem

Gość do a on jest prawiczkiem?
dlaczego od razu frustrat i zwiazku nie stworzy? wrecz odwrotnie

Gość a jak te zasady
mają się do jego penisa? Bo pewnie nie spytałaś i zaraz okaże się, że on to może bo mężczyźni muszą być doświadczeni a poza tym to nazywa się Ahmed

Gość a moze to po prostu
porzadny facet?

Gość madry facet z niego
po tym poznaje sie faceta z klasa, ze latawicy sobie nie bierze

Gość AHTUNG Prawieczek I Kropka
w pomarańczy na topiku. PRAWICZEK I KROPKA PRAWICZEK I KROPKA PRAWICZEK I KROPKA PRAWICZEK I KROPKA PRAWICZEK I KROPKA PRAWICZEK I KROPKA PRAWICZEK I KROPKA PRAWICZEK I KROPKA PRAWICZEK I KROPKA PRAWICZEK I KROPKA PRAWICZEK I KROPKA PRAWICZEK I KROPKA PRAWICZEK I KROPKA PRAWICZEK I KROPKA PRAWICZEK I KROPKA PRAWICZEK I KROPKA PRAWICZEK I KROPKA PRAWICZEK I KROPKA PRAWICZEK I KROPKA

Gość tak tak i jeszcze raz tak
Autorko, jego podejscie jest niedojrzale, jak dobrze zauwazylas a fajnosc to nie wszystko w tym wzgledzie ;) Ja takich facetow skreslam na dzien dobry mimo, ze nie chadzam do lozka przygodnie. Po prostu nie widze u swojego boku kogos, kto ma tak ograniczone poglady :)

''Twardo zamanifestował, że z kobietą która kochała się przygodnie albo bez zobowiązań lub po krótkim czasie znajomości nie mógłby być'' W takim razie biedny chłop zostanie sam do końca życia. Jak słusznie zaważyły osoby powyżej, facet który nie chce mieć puszczalskiej dziewczyny jest niedojrzały i w ogóle jakiś psychiczny.

Gość Luźny wiesiu
To nie są ograniczone poglądy

Gość stop takim paniom

Gość cleopatria
Jestes dziwna, zamiast sie cieszyc to robisz z tego problem?! Ze facet ma normalne podejscie do zycia i seksu?! Nie jestesmy zwierzetami, owszem seks bez zobowiazan moze zdarzyc sie kazdemu, nie ma co robic z tego wielkiego halo, ale tez nie mozna utrzymywac ze to normalne, swietne i cudowne. Fajnie ze facet ma takei zasady, to bardzo dobrze o nim swiadczy. Sama tez bym chciala spotkac takiego kogos. Ja bym miala problem gdybym spotkala faceta ktory twierdzilby ze seks to sport, zabawa, ze sypial z laskami po imprezach itd. Yyy...tym by mnie odrzucil.

Gość ona monia
bardzo mądry facet, szkoda ze takich mało. A niedojrzałe to jest właśnie puszczanie się :)

Gość To musi być
mądry facet