przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 29, 2010 :( Nie ma dziś lansiku po wiosce po kościele:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beznadziejna Persona. 0 Napisano Sierpień 29, 2010 za tydzien polansujesz sie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
best_one 0 Napisano Sierpień 29, 2010 mówisz, że jeździsz typowym autem dla ludu? znaczy wieśwagenem? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 29, 2010 tak. to auto dla elity. sam pewnie pomykasz poldkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 29, 2010 a lansik przepadł zreszta zaspałem do kościoła:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Sierpień 29, 2010 idz do garazu i napraw, moze zdazysz do wieczornej mszy i sie jeszcze polasujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
best_one 0 Napisano Sierpień 29, 2010 nie, akurat nie jeżdżę polonezem:) no, ale przykro mi, że się popsuł:( no przecie to takie dobre auta i się psują? pfff.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 29, 2010 wczoraj w słup wjechałem bo żem wracał trochę nie teges Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystoiniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 29, 2010 najdałem się kupy to przez to, straciłem panowanie nad sobą :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Sierpień 29, 2010 esktra, taki nowy dizajn :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 29, 2010 daruj sobie. Za mechanika wybulę tak to jest jak chce się miec auto na poziomie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 29, 2010 ja pierdolę:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Auroton 0 Napisano Sierpień 29, 2010 jebło cię stary żeby jeździć wcięty autem...napisz co mu jest to może cosik poradzę...no chyba że żeś go rozjebał o ten słup...no to nima rady...do kowala blache prostować...:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 29, 2010 właśnie blacha wygięła się:/ jutro mechanik już umówiony:( to były dwa piwa, raz po 3 jechałem i nic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaki samochód taki właściciel Napisano Sierpień 29, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 29, 2010 samochód jest zajebisty a jego właściciel tym bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach