Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostrypieprz24

Co myśleć o tym i jak postąpić?

Polecane posty

Gość ostrypieprz24

Nie wiem czy to mówi w żartach czy nie i co pwinnam o tym mysleć? Jesteśmy razem 6 l. on ma 25 lat ja 24. Z jego ust padają słowa : nie podniecasz mnie ,jestes stara ,ze pasowalaby do jego wieku 18 letnia dziewczyna niby to w żartach mówi uważam ,że tak nie powinien do mnie mówić . Mieszkamy razem 5 lat Ożenić się nie chce ze mną Nigdzie nie chodzimy nigdy nie byliśmy na urlopie bo jest pracoholikiem Nie czuje się dowartościowaną kobietą. Jakich słów używają wasi męzczyzni po paru latach zwiazku niby w żartach? Nie wiem czy jest sens ciagnąc taki związek czy mam sobie znaleść młodszego starszego ?

Gość LUsetija
No patrzac na caloksztalt niestety jego okrutne slowa moga byc wypowiadane szczerze, ale facet jest chamem bez klasy. Szacunku zero wobec ciebie, a ty chyba tez za duzo szacunku wobec siebie nie masz, ze pozwalasz na takie traktowanie. Ale wiem, ze nielatwo Ci go rzucic po 6 latach. Mysle, ze ty tez go nie kochasz, jestes z nim przez zasiedzenie. Skoro tak radosnie i latwo podejmujesz watek o znalezieniu nowego i mlodszego. Poza tym, to ze facet szuka mlodszej - rozumiem (powiedzmy), ale dlaczego Ty chcesz mlodszego? Twoj facet jest mlody przeciez i ma siano w glowie, wiec pomysl co bedzie mial jeszcze mlodszy? Mysle, ze za wczesnie moze zaczeliscie wchodzic w "powazne" zwiazki i dopadla was nuda i rutyna. jestescie znudzeni soba i kazde chyba chcialoby sprobowac z innym i inna. Niby musisz to dobrze przemyslec, choc moim zdaniem niie ma czego przemysliwac, skoro on Cie tak traktuje. Wszystko mozna powiedziec- naprawde, ale liczy sie forma.

Gość LUsetija
Ach, starszego tez bierzesz pod uwage - ok. Ale to wszystko znaczy, ze obecnego nie kochasz/ Albo chcesz sie prymitywnie zemscic na nim i udowdonic, ze stac cie na innego faceta po prostu.

Gość ostrypieprz24
ale co moge jemu powiedziec przedziez sobie nie odejme lat?

Gość ostrypieprz24
Czy ja napisałam ,że go nie kocham? Tylko skoro on mówi o młodszych to czemu ja nie mam mówić ?

Gość LUsetija
no ja co mozesz mu powiedziec? :O ze sobie nie zyczysz takiego traktowania, a jesli on inaczej nie moze, to odchodzisz... chcesz spedzic zycie na sluchanie takich tekstow na swoj temat? uwazasz , ze to nromalne jest? jestescie razem 6 lat, a co bedzie dalej? bedzie gorzej... choc sadze, ze jednak sie rozstaniecie... jesli Ty nie bedziesz umiala tego zrobic, to on to zrobi.

Gość ostrypieprz24
Poprostu chciałabym aby tak do mnie nie mówił Boje sie ,ze mnie zostawi dla siksy Myslałam że wszystko jest ok ale co? dla niego jestem stara i co juz mnie nikt nie bedzie chcial nie wiem wszyscy faceci chcą młodsze ?

Gość ostrypieprz24
W tej sytuacji chodzi tylko o wiek o głupie cyferki dla niego jestem stara myślałam ze mozna sie kocha cbezwzgledu na wiek i uplyw czasu ale ejmu sie juz zachciewa mlodszych

Gość LUsetija
Tak sie sklada, ze ja jestem mlodsza od swojego faceta o 11 lat :D

Gość LUsetija
na sile nikogo nie zatrzymasz, przeciez wiesz. a jesli z jego strony to maja byc zarty, to on ma bardzo specyficzne poczucie humoru. jakos nie sadze, aby przejal sie twoimi opowiesciami jak to pojdziesz szukac innego. moze sprobuj troche sie zdystansowac wobec niego? moze on znowu musi Cie troszke pogonic jak tego kroliczka? ;)

Gość ostrypieprz24
o to dużo Myślisz ,że mój facet mnie nie kocha mowiąc tak do mnie?

Gość ostrypieprz24
ale i tak dla niego bede starai bedzie tylko nawijal o tych 18 latkach

Gość LUsetija
Mysle, ze on wie, ze na o wiele za duzo wobec Ciebie moze sobie pozwolic, i ze uchodzi mu to plazem :O:( Jesli czegos z tym nie zrobisz od razu, to moim zdaniem bedzie tylko gorzej. bo milczac itd pokazujesz mu swoja slabosc.

Gość ostrypieprz24
Czyli co jesli bedzie wspominal o mlodszej ze taka chce to mam powiedziec to nie spada szukac takiej ,a mnie niech zostawi w spokoju ??

Gość LUsetija
Tak wlasnie. I dodaj, ze u Ciebie w pracy, czy co tam robisz, pojawil sie super facet- taki twoj ideal z wygladu i w ogole ;)

Gość ostrypieprz24
dobry pomysł bo on zawsze mi mówi że poznał ładna dziewczyna a pozniej sie okazywalo ze to zona jakiegos faceta .Wiec napewno to byla kobieta duzo starsza od nasz bo widzialam jej meza :) Jestem atrakcyjna kobieta kazdy mi to mowi tylko czemu moj tego tak nie docenia :(

Gość LUsetija
Mowie, ze dopadla go pewnie rutyna. To pewnie stad wynika. Zacznij sie ubierac jakos jeszcze lepiej, wychodz gdzies, niech on zacznie myslec po co i dla kogo tak sie stroisz. za wiele mu nie mow. zobaczysz czy cos sie zmieni.

Gość Kokardka**
Znam to z autopsji,mój chłopak po 5 latach naszego zwiążku też miał takie texty,niby to na jaja ale mnie bardzo bolało.W końcu ja też mu zaczęłam tak odpowiadać:"wiesz co, ja też zauważam że jesteś dla mnie za stary,ostatnio też zauważyłam że podobają mi sie młodzi chłopcy" .I wiesz co mo odpowiedział? Że poczuł ulgę bo miałby wyrzuty sumnienia i bał mi się powiedzić wprost ze powinnismy sie rozstać. Rozstaliśmy sie się a on znalazł sobie młodą sixę:( Nie ma sensu ciągnąćtego związku na siłe,po pierwsze jest juz tobą znudzony,a po wtóre coś jest na rzeczy z tymi młódkami,widocznie go takie pociągaja.

Gość Kokardka**
autorko tak często bywa,że facet odchodzi do brzydszej i mniej zgrabnej,nieraz też widzimy na ulicy zajebiste ciacho z takim pasztetem,a on i jest w nia wpatrzony jak w obrazek

Gość snake33
Myślę, że nie mówi tego do końca w żartach...zawsze w takich słowach jest coś prawdziwego, nie wiem w jaki sposób to mówi i ważne, czy jeżeli chodzi o seks to jest ok i nie potwierdza się to, że go nie podniecasz. Być może ma takie specyficzne poczucie humoru. Jestem w związku od 10 lat, jestem 0 9 lat młodsza i mój partner potrafi podobnie żartować, głównie kiedy np. nie kochamy się często...wtedy potrafi mi powiedzieć: "stara jesteś itp.....ale ja akurat wiem, że mówi to w żartach, bardzie chce mi powiedzieć, że czas na seks....a u Ciebie jak jest?

Gość snake33
A jeżeli Ciebie to boli, że tak mówi do Ciebie, to absolutnie nie pozwalaj na takie żarty, bo tak jak ktoś wcześniej napisał, będzie coraz gorzej, przerwij to jakimś konkretnym działaniem, nawet proponując odejście....

Gość ostrypieprz24
jeslichodzi o sex jest ok