Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sentymentalny

po 5 latach dalej ją kocham

Polecane posty

5 lat temu rozstaliśmy się , myślałem że z biegiem lat zapomne a jest wprost przeciwnie . Coraz częściej o niej myślę chociaż wiem że to już nie wróci. Już nie wiem co mam robić :-(

Gość przede wszystkim////
odnowić z nią kontakt, może akurat jest wolna i będzie git:)

Myślisz że nie próbowałem ? Zapytałem przez nk co u niej słychać - Odpisała tylko zdawkowo że ostatnio jest bardzo zajęta i więcej się już nie odezwała ( to było 3 miesiące temu )

A ja myśle, że CI przejdzie, znajdź sobie kogoś innego ;)

Gość Doradzi ci aniela
może właśnie myślisz o niej dlatego, że wiesz że to nie wróci? Swoją drogą skąd wiesz, że nie wróci? wyszła za mąż, wyjachała, umarła?

Gość przede wszystkim////
no jak zabierasz się po 5 latach przez zadanie pytania na nk, to współczuję. Wyszedłeś na lenia i faceta mało kreatywnego, bez inicjatywy. Ja też bym tak odp.że jestem zajęta, po co sobie komplikować życie:P A wiesz czy jest wolna, zajęta?

Gość superbitch
ona cie po prostu NIE KOCHA i nie chce rozmieniac sie na drobne. stad ta jej zdawkowosc. nie licz na nic. tyle w temacie.

Gość A kto zerwał ona czy ty?

próbowałem nie raz a nie że po 5 latach . a co do zerwania to było to tak że bała się poważnego związku bo była po tzw przejściach i powiedziała mi że chce być sama.

czyli przez 5 lat mieliście ze sobą kontakt? No to jeśli tak,to chyba cie nie chce albo ma o coś do ciebie żal? a jest teraz sama czy ma kogoś

ja 4 lata po zerwaniu odświeżyłam kontakt z byłym chłopakiem, spotkaliśmy sie i długo rozmawialiśmy, dalej gadamy, dużo wspominamy, ale ja to traktuję jako miłosć platoniczną, to jest gdzieś w środku we mnie, ale nic poza tym. Mam poukładane zycie i chłopaka ;)

bo masz chłopaka may, gdybyś była wolna to wiesz..

Gość LUsetija
A ile trwal Wasz zwiazek?

Byłam wolna wcześniej też, a potem on był, ale to wszystko i tak dalej było w mojej (i być może jego) głowie. Dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi.

Gość a-nnna
co ja mam powiedziec? kochałam kiedys bardzo mocno,rozstalismy sie..zapomniałąm,załozyłam rodzine,on tez..Po 2o latach sie spotkalismy ponownie i od pierwszej sekundy znów kocham..okazało sie,że nigdy nie przestałąm:( to juz znów trwa trzeci rok..kocham z kazdym dniem bardziej..Boże,to męka jest..A młoda juz nie jestem,myslałąm,że juz wszystko w życiu przeszłam,ze nic mnie nie zaskoczy...

Gość Ja mam dokładnie 35 lat
Ja weszłam drugi raz i jesteśmy małżeństwem. Mieliśmy półtoraroczną przerwę i każdy z nas był z kimś w tym czasie. Nigdy nie wracamy do przeszłości, szkoda na to czasu. Ale każdy przypadek jest inny przecież. Trudno też wyrokować cokolwiek, skoro nikt z nas nie siedzi w jej głowie. Ty też za dużo o was nie napisałeś. Jak wyglądał wasz związek, czy długo byliście razem, czy mieliście wspólne zainteresowania.

Gość moskala
a to nie jest tak że po prostu wmawiasz sobie to uczucie i idealizujesz przeszłość? ja tak miałam z ex parę lat mi się wydawało że to moja pierwsza i jedyna miłość jak się spotkaliśmy po 5latach to do mnie dotarło że nic dla mnie nie znaczy i sobie wszystko wmawiałam i uroiłam. pomyśl o tym, rozejrzyj się lepiej za kimś nowym.

o matko jaka różnica wieku:O

nie gniewaj się, ale ona jest jeszcze młoda a w twoim wieku to już ciepłe kapcie i czytanie prasy przed telewizorem:) wiem, bo mam męża prawie 40 letniego i mam porównanie jaki był kilka lat temu a jaki jest teraz. trudno go namówić do czegokolwiek. Zadnego sportu, żadnych klubów, nie chce mu się tańczyć, wychodzić do znajomych, po zakupy.

Gość LUsetija
rok czasu i takie lamenty 5 lat? ogarnac sie musisz :) skoro tak szybko skonczylo sie, to to nie byla TA milosc.

Każdy jest inny i to nie prawda, ze ma 40 lat i już nic nie robi ;/ To tak jakby powiedzieć, ze wszystkie blondynki są głupie.

Gość hhhhhhhhhhh
to wybij ja sobie z glowy skoro cie zlewa...to bez sensu...szukaj kogos innego :)

Gość Co Ty wypisujesz za bzdury
Ja mam dokładnie 35 lat "o matko jaka różnica wieku ". Jaka różnica wieku? 12 lat to nie tak dużo. A miłośc na metrykę nie patrzy i żadna, mniejsza czy większa różnica wieku nie jest gwarantem, że wszystko się ułoży szczęśliwie. To zależy od siły uczucia, podobieństwa i umiejętności dogadania się dwóch osób oraz wzajemnego szacunku. I wtedy wiek nie ma żadnego znaczenia. Autorze, próbuj nawiązać z Nią bliższy kontakt, bądź przy Niej zawsze, też w trudnych chwilach, pokaż czynami, że Ją naprawdę kochasz i że nie opuścisz, a poczuje, że może Ci zaufać i czuć się przy Tobie bezpiecznie. No ale nie rób tego przez NK, tylko zadzwoń do Niej. I nie poddawaj się, bo jeśli Ona jest po przejściach, to musi się przekonać, że Jej nie oszukujesz, nie chcesz jedynie zabawić się Jej uczuciami i zaciągnąć do łóżka, tylko że poważnie o Niej myślisz. No już, uciekaj od komputera i łap za słuchawkę, bo aż serce mi pęka, gdy widzę, że gdzieś jakaś miłość, która jest największym i najpiękniejszym darem, niepotrzebnie się marnuje. :-) Powodzenia!