Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhjj

DZIWNE kupki u dziecka. Nagła Zmiana....

Polecane posty

Mój synek nigdy nie miał problemów z kupką, a od około tygodnia chyba mamy problem. Zawsze kupka była JEDNA dziennie, rano i taka normalna "ładna" :D haha Teraz od ponad tygodnia robi 3, 4 razy dziennie, a zdarzyło się i tak, że dopiero co przebrałam, a za 10minut znów się skupia :/// i te kupki luźniejsze niż zwykle. Co prawda bez śluzu, krwi i oczywiście bez żadnych takich, wygląda normalnie, ale luźniejsza i częstsza. Co może być powodem takiej zmiany ? Odkąd pamiętam... miesiącami była jedna i o tej samej porze dnia

Gość milkywayyy
a ile ma dziecko? moze to od zebow, czesto zmienia sie kupa wlasnie przy zabkowaniu od nadmiaru sliny:O

Mój też ma tak samo, zawsze robił raz dziennie taką "normalną" a teraz nawet co pół godziny potrafi i taką luźną. To pewnie ząbki będą wychodzić....

Syn ma 20m-cy Wszystkie ząbki już są ... tzn 16 chyba mu wychodzą te ostatnie 4 z tyłu, ale nie da sobie zajrzeć w buźkę. Fakt, że ślini się niemiłosiernie

Moja córcia też przez dłuższy czas robiła normalne kupki, mniej więcej o tej samej porze, a od kilku dni luźniejsze, częstsze i budzi się w nocy z płaczem, i ślini się i całe ręce do buzi wpycha... wychodzą jej wszystkie cztery trójeczki jednocześnie... biedna męczy się strasznie. Dziś nam dała strasznie w kość a od ponad godziny śpi i ani jej się myśli żeby się obudzić... będzie wariować do późna.