Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cocacolalajt

KURNA KUPIŁAM WCZORAJ KURTKE ZE SKORY A DZISIAJ STWIERDZAM ZE MI SIE NIE PODOBA

Polecane posty

oddac nie mogę bo była z przeceny. Niby duzo kasy nie wydałam bo 80 zł. kupiłam ja w pretty girl. nie jest brzydka ale taka jakby za bardzo wyzywająca czy cos... fuck :| co robic ??

Gość angelikaadasdjak
a pokaz jaka :D moze odkupie

Gość szaff
wstaw na szafe albo na allegro

Gość no to pokaz
daj fotke :)

Gość bzzzzzz
Nawet towar z przeceny mozna oddac. Ludzie nieznacie swoich praw! azdy produkt mozna oddac w ciagu 14 dni. Nawet jak pisze karteczka przy kasie, ze zwrotow nie przyjmuja to lamia tym samym przepisy. Zapoznaj sie z prawami konsumenta i idź oddaj kurtke

Gość Ja zamierzam kupic cos takiego
wrzuc fotke, moze odkupie ;)

bzzzz- oddać to można kiedy się kupuje przez internet/telefon.w sprzedaży wysyłkowej. Kiedy kupujemy w sklepie sklep ma prawo, a nie obowiązek dać nam czas na rozmyślenie się- czasem to 3 dni, czasem tydzień, czasem 20 dni. Ale nie mają obowiązku przyjmować pełnowartościowego towaru. Nie robią też tego jeśli metki są oderwane. Mają za to obowiązek przyjąć towar uszkodzony, z wadami- i wtedy owszem, bez względu na to czy jest na przecenie czy nie (przecena nie oznacza niższej jakości). Sklep może więc mieć karteczkę "zwrotów nie przyjmujemy", niezgodna z prawami konsumenta jest informacja typu: "towar przeceniony nie podlega reklamacji". Co do problemu autorki- może wymienisz na coś innego, droższego w tym samym sklepie? Wtedy nie powinni robić problemu. Powiesz że to nietrafiony prezent, na przykład. A jak nie- zostaje allegro i reszta sprzedaży internetowej.

mozesz ja zworocic - nawet jak byla z przeceny i nawet, jak byla kartka, ze one nie podlegaja zwrotom i dz do sklepu, jak nie beda chcili przyjac niech Ci to dadza na pismie - wystarczy karta z podpisem, data i pieczatka i zglos do urzedu ochrony konsumentow - pewni wystarczy jak powiesz, ze tak zrobia to ja przyjna , jak nie zglos i beda musieli ci kase oddac

Gość lalalalallalalalalalala
Historynka - sklep ma obowiązek przyjąć towar, nawet taki, który jest bez wad! Musi mieć tylko metkę i paragon.

Gość hhhhhhhhhhh
o ja pierdole, ale wieś 🖐️

na swoje usprawiedliwienie dodam ze jak si.ę ją załozy to wygląda o wiele lepiej.. ale jest troche za bardzo "modna na siłe" co sądzicie ?

Gość Macao
Co w niej wyzywającego :D ? Nie jest zła, mysle ze sie przekonasz :P

Gość dawe5
okropna i ten pasek pff...i te pomięcia

Gość hhhhhhhhhhh
dla mnie srednia, ale moze faktycznie jak sie ubierzesz do tego fajnie, moze nie bedzie wygladac tak źle...a zreszta dlaas za nia 80 dych wiec to malo, nie przesadzaj, tylko noś ją..

Gość Macao
Jakby była czarna to bym ją też kupiła :D nie jest jakoś "modna na siłe" jest calkiem spoko :P a co Cie sklonilo zeby kupic :P ?

Gość dbsgvuiwbdviwsd
sklep NIE MA OBOWIAZKU przyjmowania pelnowartosciowego towaru, historynka ma racje. ale nie do konca, bo jesli towar jest przeceniony ze wzgledu na wade, to nie mozna oddac z powodu tejze wady

Gość kasfretw3
beznadziejna widać ze tania była skóra cieniutka, ogólnie beznadziejna wyciagnij ten pasek porażka co sie przejmujesz 80 z dałaś to nie majatek ja mam mnóstwo rzeczy kupionych w których nie chodze bo też mi sie odwidziały i to droższe wiec schowaj na dno szafy a nóż może kiedyś założysz:)