Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aknytram

jak odzyskać kogoś kogo sie tak naprawdę nigdy nie miało

Polecane posty

..a wiec spotykałam się z wieloma facetami...z reguły debile bo mam pecha to facetów ze szok!!ale tym razem spodkalam naprawdę miłego faceta...bla bla bla...tylko po pewnym czasie skończyły nam się tematy do rozmów...on popadł w depresje wyjechał...teraz wrócił i mnie olał...nie chce wyjść na jakaś zdesperowana wariatkę albo się nazrzucać...czy da się jeszcze coś zrobić żeby on sie man znowu zainteresował??

Gość LUsetija
a teraz bedziecie mieli tematy do rozmow, jak sadzisz?

wydaje mi eis ze raczej tak ...bo tematy sie skończyły kiedy zaczęły sie problemy... a teraz problemow tych co były nie ma ...

Gość LUsetija
A ile Wy macie lat? I jak to Cie olal? Jak byl w depresji rzekomej to nie utrzymywal z Toba kontaktu? Pisalas cos wtedy do niego? Moze niezobowiazujacy sms z zapytaniem co slychac nie bedzie niczym zdroznym w tej sytuacji?

20 i 23..olal mnie w taki sposob ...ze przestal sie odzywać ....no pisałam sms ale niestety.. nie dostałam żadnej odp..i potem sobie pomyslalm ze ok dam sobie spokój..niech spada koleś... ale teraz sobie uświadomiłam ze był naprawdę fajny...i nie wiem co robić..