Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Auroton

Topic rozrywkowy Aurotona...

Polecane posty

Gość pastafarianka
będzie palenie kotów?

Gość chudzinaa
lubicie buraczki z cebulą ?:D

nie wiem...moge zaserwować kilka kawałów śmiesznych...pogadac o czym kolwiek...

buraczki???pytanie uwielbiam...ale można się nimi nieźle poplamić i plamy ciężko schodzą :-D

Gość pastafarianka
wcieram w siebie psią kupę i piję swój mocz , ktoś chce?

Gość chudzinaa
a ja uważam że jak buraczki to tylko do mielonego z ziemniaczkami :)

lecą zwierzątka samolotem...nagle pilot ogłasza komunikat...straciliśmy jeden silnik...musimy wyrzucac zwierzątka...no to ustalili że leci ten z którego kawału nikt się nie zaśmieje...no to opowiada żyrafa kawał...daremny był i nikt się nie śmiał...sru za pokład...:-D potem pora na króliczka opowiada kawał i tez nikt się nie zaśmiał...króliczek leci za pokład...no i opowiada jeleń...nikt się nie śmiał...tylko słoń...i ci go pytają czemu się smiejesz przeciez kawał jelenia jest do bani...a on na to ale ja się śmieje z tego kawału co króliczek opowiadał...:-D

albo inny...żółw ciągle przychodził do sklepu po wodę...już z dobry tydzień to trwa...i ciekawy sprzedawca się w końcu pyta...żółwiu ale co ty tak ciągle po tą wodę chodzisz?na co żółw odpowiada my tu gadu gadu a mi dom trzeba gasić...:-D

Jasiu słyszy dzwonek do drzwi... Po chwili otwiera... Patrzy, rozgląda się i nikogo nie widzi, po chwili słyszy glos pod nogami : -Spójrz tu taj spójrz tutaj..!!!.. Jasiu patrzy pod nogi patrzy, a tam ślimak.. -A ślimak.. phyyy wziął go i wyrzucił za plot.. Po dwóch latach Jasiu znów słyszy dzwonek do drzwi otwiera.... i patrzy znów ślimak.. ślimak do niego: -Ej ty stary co to było to przed chwilą co??

Gość chudzinaa
fajnie hehe a kiedy beda smieszne?

Do właściciela domku z ogródkiem przybiega rozpromieniony sąsiad. - Czy możesz pożyczyć mi dwa wiadra wody? - Oczywiście, ale przecież ty masz własną studnię! - Tak oczywiście ale do niej wpadła teściowa i woda sięga jej sięga jej tylko do brody...

Gość pastafarianka
kurcze, ale ktoś sie chamsko podszywa podemnie...

trudno was rozśmieszyć widzę...:-Dto napiszcie o czym lubicie kawały bo znam dużo tylko musze wiedziec jakie maja byc...

Gość chudzinaa
o blondynkach poprosze :D

- Kto powiedział: "Ostrożności nigdy za wiele!"? - Zięć zamykając na kłódkę trumnę z teściową.

W czasie rejsu blondynka próbuje nawiązać rozmowę z siedzącym obok chłopakiem: - Przepraszam, czy pan też płynie tym statkiem? proszę chudziaa :-D

Gość chudzinaa
kurcze bum bum nie rób smaka tez bym zjadła :)ale nie chce mi sie isc na dol do sklepu :)

Dziewczyna z chłopakiem siedzą popijając piwo z butelek. Dziewczyna zamyślona głaszcze butelkę posuwistym ruchem w górę i w dół w jej szerszej części. - O czym myślisz? - spytał chłopak. - O moim byłym chłopaku. - Pomyśl trochę o mnie. - Dobrze - powiedziała dziewczyna gładząc szyjkę od butelki...

Para wybrała się na zimowe ferie do małego, romantycznego domku gdzieś w górach. On od razu poszedł do drewutni po drwa do kominka. Po powrocie krzyczy: - Kochanie, jak strasznie zmarzły mi ręce! - Włóż je między moje uda i ogrzej - odpowiada ona czule. Jak powiedziała, tak zrobił i to go rozgrzało. Zjedli obiad i on poszedł narąbać jeszcze trochę drewna. Po powrocie woła: - Kochanie, ależ mi zimno w ręce! - Włóż je między moje uda i ogrzej - odpowiada ponownie dziewczyna. Nie trzeba mu było dwa razy powtarzać. Po kolacji chłopak udał się po zapas drewna na całą noc. Ledwo wrócił, od razu woła: - Jejku, jejku, kochanie, jak mi zimno w ręce! - Ręce, ręce! - nie wytrzymuje dziewczyna. - A uszy to ci nie marzną?

tez bym zjadla i tez nie chce mi sie isc do sklepu, moze to i lepiej :) wieczorem zrobie pizze to chipsy sobie juz daruje dzis :P