Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pora na tolerancję

Czemu Polacy tak nienawidzą murzynów?

Polecane posty

Gość gość
Najbardziej znienawidzeni są Polacy. Tak Żydzi też. Oczywiście. I to nie przypadek co się u nas działo w trakcie 2WojnyŚwiatowej, przed i po. Himmler i Hitler tak nas nienawidzili że zrównali Warszawę, mimo że ze strategicznego punktu widzenia nie miało to sensu, by ją blok po bloku gruzować. A teraz są wymyślane tematy zastępcze. A to murzyni, a to jakaś bzdura polityczna. I Polacy się kłucą. Jak politycy chcą to niech sami się babrają. Polska jest ważniejsza. Sprawy narodu. A nie kwestie rasowe.

Gość gość
Uchodżcy? Tak, może być źle, ale to wina polityków że przetracają majątek Państwa na bzdury, a na bezpieczeństwo mają wywalone. Zresztą kasę to oni mają nawet na to by wysłać samochody z policją do "patrolowania" w trakcie którego zaczepiają niewinnych. Kiedyś czytałem że Tusk chciał aby policja zaczepiała demonstrantów by zacieśnić prawo dotyczące zgromadzeń. Nie żeby PiS się popisał, ale o to właśnie chodzi. Nieważne kto rządzi. Tylko o to by dobre zmiany akceptować, a złym się sprzeciwiać. Nie o kolor.

Gość gość
Czemu Himmler kumał się zArabami? Bo nienawidziliŻydów. I to jest ich wygrana. Nienawiść jednych do drugich można podsycać albo wywołać i podsycać.To samo tyczy się murzynów a potem po latach (tym bardziej po stuleciach) niewiadomo kto zaczął. Acz murzyni swojemu niewolnictwu winni nie byli. A teraz niektórzy mogą nienawidzić białych. Ale czemu murzyn nienawidzi murzyna? Widzicie gdzieś tu logikę.Czemu biały Polak nienawidzi białego Polaka? Ktoś to sprowokował? Czy samo przyszło? Czy coś może powstać znikąd

Gość gość
Zamieszanie to narzdzie nie tylko współczesnej polityki. Zobaczcie co było z WTC. Dzięki dezinformacji nawet Polaków wciągnęli w wojnę w Iraku. Wojna z terroryzmem? Nigdy się nie skończy, ale demokratyczne prawa można ograniczać. Niby dla bezpieczeństwa. I co to dało, skoro nie tak dawno były kolejne zamachy i zawsze będą.

Gość gość
Zamieszanie to narzdzie nie tylko współczesnej polityki. Zobaczcie co było z WTC. Dzięki dezinformacji nawet Polaków wciągnęli w wojnę w Iraku. Wojna z terroryzmem? Nigdy się nie skończy, ale demokratyczne prawa można ograniczać. Niby dla bezpieczeństwa. I co to dało, skoro nie tak dawno były kolejne zamachy i zawsze będą.

Gość gość
Uchodżcy to też pewnie sztucznie wywołany problem,bo możliwie że ktoś chce przywrócenia kontroli na granicach. Mnie to wsio ryba,ale komuś widać zależy. Podobnie Brexit. Poczytajcie ŚwiatWiedzy 1/2017. Coś tu nie gra. I nie,nie twierdzę że UE jest wspaniała. Totalnie za dużo biurokracji. Ale jej nagły rozpad to byłby chaos. A jak wiadomo niektórzy lubią chaos. Są jego agentami. A nawet lubią patrzeć jak świat płonie. I tym świątecznym akcentem nakłaniam Was moi mili ^^ do przemyślenia sprawy. Zgłębcie temat

Gość gość
wszystko rozchodzi się o kopulacje z polkami (tymi nienajbrzydszymi). gdyby kunta kinte siedziało u siebie w tropikalnym lesie w chatce z kupy i nie wpieprzało się człowiekowi w gary byłoby wszystko ok.pamiętacie Simona Mola?

Gość gość
* zgłębijcie ||| Bo wiecie,jest pełno takich i podobnych rzeczy,o których na necie poczytać. I odpuśćcie sobie murzynów,bo temat zastępczy,tak jak uchodżcy. Tak,przed napadem macie prawo się bronić,ale nie jeden niewinny murzyn został zlinczowany za przewinienia innego murzyna, albo wręcz białego.Odwrotnie też się zdarzyło. I po co to? Ja nie wiem. Argument że murzyni się między sobą biją do mnie nie trafia.Nawet gdyby biali tego między sobą też nie robili,to co nam do tego. Nie kolor jest zły,tylko uczynki

Gość gość
czytałem że za ok 200 lat już nie będzie białej rasy. ja osobiście więcej mam do ciapatych niż murzynów.

Gość gość
@gość03:48 I czemu pary międzyrasowe to coś złego. Taki właśnie był początek. Dowodem jest fakt że białym parą rodzą się czarnoskóre dzieci i vice versa. I nie, naukowcy udowodnili że to nie zdrada, tylko spontaniczna ekspresja genów. Gugle: czarna urodziła białe dziecko Gugle: białej urodziło się czarne dziecko Gugle: black with blue eyes @gość03:55 Tak więc czy ciapaty (lubię ciapate ciasto), czy czarny, czy biały to nie istotne. Kolor się nie liczy. Jest tylko jedna rasa. Ludzka rasa.

Gość gość
@gość03:55 Tak więc nie masz o co się martwić. A za 200 lat to ludzie będą nadal zbierać się po 3WojnieŚwiatowej. Ogólnie możecie sobie odpuścić rasizm. Jeśli Kaszub,Arab, czarny, czy Żyd jest zły,a i choćby jakaś nacja miała złe cechy,to nie mówmy o kolorze skóry, tylko o tym kto jak postępuje. Najlepiej w odniesieniu do narodu. Gdy ktoś nielubi Polaków za granicą to nie mówią: białas Polak złodziej. Tylko: Polak złodziej. Gdy czarny robi coś źle to mówmy np. Kameruńczyk. Nie ciapaty, tylko np. Hindus, etc

Gość gość
Ale czy wszyscy Polacy to złodzieje? Nie. I możemy być tego pewni, mimo że wiemy co robią politycy. I nie, też nie wszyscy. Podobnie nie wszyscy Ukraińcy mordowali Polaków. Nie wszyscy Hindusi są źli. Podobnie czarni. To samo tyczy się katolików, protestantów, ewangelików i świadków Jehowy. Nie wszyscy mają rację, nie wszyscy są dobrzy, nie wszyscy są źli. Coś jak rozkład normalny.

Gość gość
Dodam że to nie kolor skóry jest problemem, to tylko zasłona dymna. Prawdziwym problemem jest fanatyzm religijny w jakiejkolwiek religii. Zabijanie w imię Boga i nie tylko. Również wśród chrześcijan. A wśród emigrantów mogą oczywiście znaleźć się fanatycyy islamscy, o tym się pisze: http://wpolityce.pl/m/polityka/265931-13-maja-2017-to-data-sprzyjajaca-rozpetaniu-piekla-i-ostatecznemu-pozegnaniu-zachodniego-swiata-czy-zalew-imigrantow-ma-zwiazek-z-ostrzezeniem-agcy

Gość gość
Ale to także temat zastępczy podsuwany przez szare eminencje. Poczytajcie ŚwiatWiedzy 1/2017. Ja myślę że chodzi o coś więcej. Nie zdziwiłbym się gdyby w końcu powołano zbrojne oddziały, wręcz militarne UE, d/s agresywnych uchodżców (z chęcią, więc może i celowo przyjmowanych do Europy) na początku coś jak te ONZ, a stąd łatwa droga do armii UE. A nawet prezydentury UE. I tak może powstać Czwarte Królestwo, jeśli UE już nim nie jest. Bo nie o szczegóły chodzi tylko o wydarzenia opisane w księdze Daniela.

Gość gość
A weźmy takich Chińczyków.Jeśli nawet większość z nich pójdzie na wojnę z Zachodem (za niespłacanie długów przez Zachód,generalnie przez USA,co pewnie w końcu nastąpi) to i tak zapewne nie wszyscy Chińczycy pójdą na tą wojnę. Podobnie nie wszyscy Wietnamczycy zachowywali się jak tzw.żółtki którzy torturowali jeńców za pomocą bambusa. Co chcę powiedzieć? To że nienawiść to nic dobrego,a od wojen warto trzymać się zdala,bo prawdziwe przyczyny konfliktów zawsze są skrywane.Dlatego wymyślane są powody zastępcze

Gość gość
04:44 jak polak pojedzie do Kamerunu i zarazi kilkuset murzynów Hiv to pogadamy a na razie zamilcz.

Gość gość
O co chodzi z tym Świat Wiedzy? Może ktoś wyjaśnić bo ja go nie mam

Gość gość
@gnść06:29 Rozumiem że Martin Luther King to z****** murzen tylko dlatego że Molowi odwaliło. I co zamilkłem? Nie. Takimi tekstami wal do tych, którzy Mola bronią. Są w ogóle tacy? No bo ja go nie bronię więc o co ci chodzi. Breivik ile rozstrzelał. A ten co to ludzi skłonił do wyjazdu na jakąś tam wyspę, a potem do masowego samobójstwa to jaki był? Biały. A Hitler jaki był. Zielony? I co? Będziesz milczeć? Wiesz co ten biały narobił ludziom? Jakie to cierpienia były podczas gazowania i akcji T4?

Gość gość
@gnść06:29 Polacy też w czasie wojny święci nie byli. W każdej nacji są tacy co wstyd przynoszą.Tylko dlaczego wszyscy Polacy albo czarni,mają odpowiadać i być wyzywani za tych którzy narobili złych rzeczy. Jaką ty miarą ludzi mierzysz człowieku. Jeden czy drugi Mol nie przekona mnie do tego by nienawidzić wszystkich murzynów. Inaczej musiałbym nienawidzić wszystkich białych za to że pozwalają wyzyskiwać Czarny Ląd, za to że przemocą pozbawiająludzi z ich ziemi by założyć plantację czegoś co będą jeść biali

Gość gość
O co chodzi tej cenzurze: napisałem "zas/rany murzyn", wielkie mi halo. @gość06:29 Ty się w ogóle zastanów cn gadasz, bo Polacy dla Napoleona bili bodaj Hiszpanów i jak miejscowi w jakiejś wiosce zapytali pułkownika czy dowódcę polskiego oddziału za co oni ich tak biją to ten tylko smutno spuścił głowę. Polacy zawsze walczyli nie o swoje, a jak o swoje to się spierali. Gdyby nie to to do rozbiorów by nie doszło. Ktoś nawet dawno temu powiedział że gdyby nie nasza kłótliwość to bylibyśmy niepokonani.

Gość gość
@gość07:18 Napisali tam że Zachód kuma się z dyktatorami by ułatwić im wyłapywanie uchodżców którzy przybywają do UE. Wg mnie to temat rzeczwisty ale zastępczy, bo i tak islamiści do nas przyjeżdżają. I będą. Wiele hałasu, mimo że PODOBNO nie ma o co. A jest o coś. Bo jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. Taka Merkel robi przecież interesy nawet z Emiratami, a przecież oni tacy niedobrzy. No szejkowie raczej dobrzy to to nie są. Ale nawet dobry naród da się pociągnąć do bestialskich czynów.

Gość gość
@gość07:18 To tak generalnie bez konkretów bo za dużo by pisać. Ale podam inny przykład. UE sankcjonuje Rosję.USA naciska by UE naciskała Rosję. By Putina wkurzyć na Europę. A sami poprzez podstawione firmy handlują zRosją. Ale my mamy ich sankcjonować. Rosji nie bronię,ale USA ma nas tam gdzie światło nie dochodzi. Jak Rosja nam tu by wkroczyła to tak, moźe nam pomogą bardziej niż świat Krymowi.Ciężko im pomóc bez wszczynania wojny. A nam? Jak by to było? A ewentualna bitwa to i tak na naszej ziemi by była

Gość gość
@gość07:18 Tak wygląda ten świat, a jak będzie to Wam nie powiem bo nawet wróżki udają że wiedzą co będzie. Ale nie macie co wierzyć we wszystko co mówią w mediach. Bo wojny nie od dziś polegają na sianiu dezinformacji. Prawdziwe przyczyny konfliktów znają tylko ci którzy je wywołują. Nawet ISIS to twór Zachodu. W taki czy inny sposób, jak nie rządzących, to np. kńcernów zbrojeniowych. Podobnie jest u murzynów. Obejrzyjcie film Lord of War. Biali, czarni? Nie istotne.

Gość buk humor obczyzna
To co powiedzieć o naszych kibolach?:) To też bydło tyle że białe, tłuką sie nawzajem między klubami. Rzadko który pracuje bo i głupi tępak do pracy wymagającej myślenia sie nie nadaje a jako robol też marny bo nic nie umie.Kase mają dzięki kradzieżom, rozbojom, wymuszeniom, itp o ile wogóle mają kase bo szmal posiadają najczęściej szefowie i pionki mafii, reszta tej hołoty to prymitywna biedota. Przyganiał kocioł garnkowi:)