Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujhg

jakbyscie sie czuly na moim miejscu?

Polecane posty

Gość ujhg

Jest mi strasznie przykro ze moj chlopak mnie tak potraktowal, nie zapomne mu tego nigdy powiedzial ze przynosze mu wstyd bo podczas imprezy caly czas siedzialam sama a on wychodzil gdzies z kolegami i bylam zla na niego, spytalam czy jest zazdrosny ze bawie sie z jego kolega a on powiedzial ze nie i na mnie nawrzeszczal bo urazilam go tym pytaniem i wtedy poiwedzial ze tylko mu wstyd przynosze fakt byl pjany ale to go nie usprawiedliwia. Rozmawialam z nim potem, niby mowi ze wie ze nie powinien czegos takiego mowic ale jednak;/ ja nie potrafie juz z nim normalnie rozmawiac i patrzec na niego. Kocham go ale nie moge tak dluzej nie moge bez niego zyc co ja mam robic? on tak strasznie mnie rani ostatnio o wszystko mnie obwinia

Gość 56789oij
nie wyzwal cie ani nie pobił

Gość ujhg
ale wkorzyl sie i na mnie nakrzyczal, ze on idzie do domu a ja sobie moge wrocic jak chce i jego to nie obchodzi:( noi jak mozna z takim tekstem do wlasnej dziewczyny ze przynosze mu wstyd:( jak wychodzil z kolegami to ja poszlam raz za nim zeby pogadac a on wtedy wlasnie tak na mnie nawrzeszczal i zostawil sama na polu a ja siedzialam tam chyba z pol gidz i marzlam, jak wrocilam to nawet sie mna nie zainteresowal, dopiero potem jak mu kolega powiedzial zeby ze mna porozmawial to to zrobil;/

Gość a ile ty masz lat?????
co?

Gość ujhg
19 a co to ma wspolnego z moim tematem? jak sie kogos kocha to nie mowi sie mu takich rzeczy