Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sie przytulic mocno

kobiety po 25-roku zycia te ktore nie macie faceta jak spedzacie czas..

Polecane posty

weekendy...nie macie dosc samotnosci bo ja tak

babo nie przejmuj się dziada jeszcze zdążysz złapać moja matka złapała ojca w wieku 30lat fakt że jest brzydki, mały i ma trochę zwichrowaną psychikę ale na starość nie będzie sama oczywiście jak nie zdechnie z jakiegoś powodu

Gość takie tam duperele
A co ja mam powiedzieć? 25 lat brakuje mi do setki i faceta też brak :(

Gość malgossssssssssssska
ja w sumie mam faceta, ale nie wiem co nas laczy w ogole, czy nim jest :( teraz b. duzo pracuje w ciagu dnia, nie mamy sie kiedy spotkac, dzwonic tez nie mozna :( tak zle i tak niedobrze :(

do tego pytanie numer dwa jakich facetów szukacie? bo jak macie maga wymagania to nie ma zaskoczenia że same jesteście.

Gość takie tam duperele
Kiedyś jednego takiego poszukałam, aż strach wspominać :( Więc już nie szukam bo znów jakieś goowno znajdę... A przydałby się taki normalny :)

zalezy od weekendu -praca -czasami rodzinny obiad -spotkanie na kawie z siostrami, znajoma, -kafeteria -odpoczynek:-) -spedzanie czasu z siostrzencami:-) raczej nie rozmyslam o samotnosci... to i tak nic nie da, ciesze sie tym o mam:)

Jak mu dasz zdjęcie i adres, to przyjdzie a facet się rozczaruje bo zdjęcie na komputerze obrobione że przeżyje szok;)

dobra a jak drogie niewiasty z wyglądem zewnętrznym? Czuje że niezbyt urokliwe jesteście.

Gość takie tam duperele
Dzisiaj chyba większość ludzi oszukuje :( Do samotności już się przyzwyczaiłam. Choć czasami żal doopcię ściska kiedy widzę radosne pary czy rodzinki na spacerze. Ale widocznie Bozia ma inne plany wobec mnie ;)

" a facet się rozczaruje bo zdjęcie na komputerze obrobione że przeżyje szok " Kobiety nie obrabiają zdjęć, przykładem niech będzie fota dobrze. Kto by od takiej uciekł :-)

niektórym pisane bycie samemu. Żeby tak się nie dołować to znaleść sobie jakieś hobby. Teraz to już takich zakochanych za dużo nie będziesz widzieć na ulicach. Zbliża się jesień.

hehe kiedyś z jedną z serwisu randkowego się poznałem to byłem w szoku. Laska miała obrobione na kompie zdjęcie. A daj fotę tu zobaczymy;)

tak mi smutno, napisalam i nie odpisal mi, wiem, ze ciezko pracuje, nie ma czasu :(

najepszym wyjsciem w twojej sytuacji -przestan sie dolowac i rozmyslac -nie siedz w domu calymi weekendami -zajmni sie jakim hobby ( tu przyznaje racje kapselko)

malgossssssssssssska to czym on sie zajmuje ze nawet nie ma czasu na odpisanie na twojego smsa?

kieruje autobusem

Gość No a jaK? Spotykam sie ze
znajomymi, z przyjaciolmi, czytam, maluje, fotografuje, oddaje sie innym moim hobby... zycie jest cudowne i ciekawe :)

tylko jja mieszkam w de....daleko do rodzinki sama tu jestem itd..... polakow duzo ale wszyscy jacys dziwni...faceci zgrywajo nie iwadomo kogo, dorobili sie troche i myslą ze na to poleci kazda dupa!!!! a laski masakra jak nie za turasami, arabami sie rozglądają i z nimi urzedujo. Na polska disko to nawet nie watro isc bo tam saem gówno...............a przecierz nie pojde w niedziel do polskiego kosciloa z tabliczka na piersiach - poznam fajnych ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość szafalov und sebian81
Masturbuję się wibratorem drewnianym lub dildo czarnym z gumy 30 centymetrowym!