Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yos

czy miec wyzuty sumienia

Polecane posty

wlasnie mija rok jak go poznalam to byl udany zwiazek ale ciagle 3osobowy, od samego poczatku spotykal sie z byla bo zastanawial sie z ktora chce byc, jak ja zaczelam nalegac o zerwanie kontaktow sytuacja ucicha(pozornie), co jakies 2 miesiace byly okolicznosci do moich watpliwosci ale on mnie uspokajal, w maju znalazlam(przypadkiem jak otwieral on swoj portwel)jaj zdjecie-i yez mnie uspokoil ze to stara fota ktora zawsze tu byla i zapomnial wyjac,ja probowalam sie uspokoic bo czulam ze mam juz obsesje na jej punkcie, tak sobie wmawialam ze jest wszystko ok az zaczela mi sie w snach opkazywac - od 2 tyg mialam z nim koszmary, wiem ze zrobilam zle ale nie wytrzymala tego napiecia i posunelam sie do przecztania jego smsow- okazalo sie ze utrzymuja ciagly kontakt a jak wyjechalam na 2 dni z kraju spotkal sie z nia(tyle sie dowiedziala z 5 smsow). dodam tylko ze miaszkamy w innych miastach a on i byla w tym samym)byli razem 7 lat od 3 nie sa ze soba,ona go zdradzial). czy powinnam miec wyzuty sumienia ze wtargnelam na jego prywatnosc i przeczytalam smsy?co mam robic

Gość tak tak i jeszcze raz tak
Co robic? Serio nie wiesz/ Zostawic to mentalne dziecko.

Gość myślę
że nie powinnaś mieć wyrzutów, też bym tak zrobiła nie jest dobrze, że tak się czujesz, że Cię męczy wizja byłej, musisz to wybadać lepiej sama tzn przeczytaj jeszcze kiedyś te sms i sprawdz w jaki sposób oni ze sobą piszą czy jako przyjaciele, czy jest w tym może coś więcej.. wtedy się dowiesz i będziesz wiedziala co robić.

w smsach byly przez nia urzyte slowa 'kochanie","skarbie" on nie pisal zbyt wiele ale wiem ze sie spotkali i wmawia mi ze nie ma z nia kontaktu