Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmyślona

śluz w ciąży

Polecane posty

Gość rozmyslona
łoo rany, wiem ze to tak wygląda ze fiksuje, ale ja z dnia na dzien czuje sie gorzej, może poprostu panicznie boje się ciązy mimo ze nie raz chcialabym miec juz dzidzie, tyle ze w o statnim czasie moje zycie jest tak zagmatwane ze szok. nawet juz teraz nie wiem czy zawsze tak bylo ze bolały mnie piersi tak szybko i brzuch przed @, miewalam czesto jakies zmiany raz od polowy cyklu raz zaraz po okresie, ale tym razem boli mnie od konca okresu i nie przestaje, do tego to przytulanie bez zabezpieczenia, ktore nie mialo tego całkowitego "końca" ja juz sie pogubiłam

Gość rozmyslona
ania do gina to za szybko przeciez

Gość taaaaa tyle dni przed
powiem ci teraz : NIE NIE JESTES W CIAZY a za kilka dni planowo przyjdzie okres badz sie spozni na twoje wlasne zyczenie a w ciazy nie bedziesz nie pieperz tych pierdol nie domyslaj sie

Gość rozmyslona
"taa" obys miala racje

Gość rozmyślona
jest ktoś?

Gość rozmyślona
wiem ze mi nikt nie powie czy jestem czy nie ale skoro zdazają sie przypadki ze jednak to się czuje na długo wczesniej przed terminem@ to może ja jednak coś przeczuwam, wiecei ta nasza babska intuicja

Gość rozmyślona
ja jednak chyba zrobie test w piatek bo juz dłuzej nie wytrzymam, to będzie na 5 dni przed terminem

Jestem w trzeciej ciazy imowie Ci za wczesnie na jakiekolwiek objawy piersi bola zaraz po owulacji mnie na przyklad brzuch nie boli do okresu przed okresem mam wodnisty bialy sluz.Jestem w ciazy bola mnie piersi kluje mnie w jajnikach i sluz mam bialy gesty CO JESZCZE CHCESZ WIEDZIEC???

Gość rozmyslona
eterno.wiem ze za wczesnie, ale skoro jetses w 3 ciązy to mozesz powiedziec jak wczesnie ty czlas ze to jest ciąza

Gość rozmyślona
:0 kurcze kolezanka napisala ze robila test tydz przed@ i wyszedl pozytywnie.

Gość rozmyslona
jest ktoś?

Gość lol:::P
To ten temat jeszcze istnieje?? :D ,nie rozbawiło mnie oczekiwanie na ciąże, broń Boże, tylko to jak ci kuzwa wszyscy tłumaczą ze jest za wcześnie, jak poszłam do gina w 4 tc to ciezko było stwierdzic czy jest ciąża czy nie, dała mi skierowanie na badanie hormonu hcg we krwi , poczekaj do dnia miesiączki wtedy zrobisz test, jak wyjdzie pozytywnie to weź od internisty nawet skierowanie na hcg i z tym do gina.

Gość baracuda
dopiero panienka zacznie panikować jak zobaczy kiedyś 2 kreseczki na teście :) .......ale raczej nie teraz......... KOBIETO, przestań męczyć ludzi, bo ci mózg zgąbczeje

Gość rozmyslona
a to dlaczego jednak testy wczesniej wykrywaja ciąze niz w dniu@?

Gość lol:::P
Może tam i wykrywają, ale po co masz robić test przed @ jak może wyjść negatywny, a po @ pozytywny, testy po @ są bardziej wiarygodne, zresztą jak chcesz to zrób i teraz nikt Ci nie broni i nie zapomnij napisać co wyszło:P

Gość rozmyslona
dzięki lol a do ostatniej autorki wpisu to skad takie stwierdzenie?

Gość rozmyslona
ale miła jesteś

dziewczyno poważnie idź do psychologa :( współczuję Ci, bo jesteś chora

Gość rozmyslona
ja chora?

Gość rozmyslona
skoro pytam to znaczy ze czekuje od was dobrej rady lub opisu waszych doswiadczeń, a nie wypowiedzi w stylu "idz do lekarza, bo jesteś chora" nie zycze nikomu tego co ja przezywam