Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kosmetyczka123

Szkolenia Kosmetyczne, Warsztaty Kosmetyczne

Polecane posty

Serdecznie zapraszamy na warsztaty szkoleniowe poszerzające wiedzę z zakresu kosmetologii, które organizyjemy wspólnie z producentami wiodących na rynku kosmetycznym marek. Warsztaty te są okazją do podnoszenia kwalifikacji zawodowych a współoranizowanie ich ma na celu umożliwienie Państwu dokładnego zapoznania się z produktami używanymi w codziennej pracy zawodowej. Prosimy o zapoznanie się ze szczegółami proponowanych warsztatów: Warsztaty Jadwiga 06.09.2010 r. (poniedziałek) godz.10.00 Warsztaty " Makijaż Kobiety Dojrzałej" - 07.09.2010 godz.10.00 Warsztaty z Firmy KOZMETIKA AFRODITA - 13.09.2010 godz. 11.00 Warsztaty kosmetyczne z Firmy Apis Cosmetics - 27.09.2010 godz.10.00 Pokaz produktów firmy PEGGY SAGE - 02.10.2010 r ( sobota ) godz. 10.00 Pokaz Oxybrazji - 16 października godz. 10:00 Warsztaty z Masażu ciała Kamieniami - 23.10.2010 o godz. 10.00 Wiecej informacji na stronie www.monimar.pl Rybnik. ul Wodzisławska 124 tel 32 42 39 920

Gość monika z
Witajcie, właśnie szukam dobrego szkolenia i mam jedno pytanie - czy wybierając się na takie szkolenie, które tutaj opisujecie nauczę się czegoś praktycznego? Zależy mi na odpowiednim przygotowaniu się do pracy. Da to mi cokolwiek?

Gość monika z
Czy wybierając się na takie szkolenie mogę mieć z tego jakiekolwiek korzyści jeśli chodzi o wiedzę oraz doświadczenie? Zależy mi bardzo na szkoleniach, które faktycznie są użyteczne i atrakcyjne. Zatem czy wybierając się na takie jak to, nie stracę tylko czasu?

Gość jartek
Raczej stracisz. Przechodziłam przez szkolenie stylizacji paznokcia w New Nails - 120h nauki i wiem, że program musi być bardzo długi, aby na tej podstawie można było myśleć o znalezieniu pracy w salonie. Zapewniam! Tak więc tą propozycję raczej traktowałabym jako ciekawostkę.

Gość kabinka
Straci tylko czas - by szkolenia cokolwiek dawały muszą być przeprowadzone w 100% profesjonalnie. To nie jest żadna zabawa dla małych dzieci. Chcecie efektów szkolenia? Wybierajcie długie i konkretne, a same porządnie się w całość zaangażujcie. Wtedy wszystko będzie ok!

Gość kapelka
Heh... to nie jest prawdziwe szkolenie tylko próba sprzedania dodatkowych produktów. Jesteście na mini szkoleniu, firma pokazuje wam swoje produkty i przy okazji wykonuje na nich jakieś prace. Wy przekonujecie się jakie są dobre i na tej podstawie macie się czegoś nauczyć. To nie jest szkolenie dla szukających pracy w zawodzie. Dla tych jest szkolenie stylizacji 120h w New Nails!

Gość mikrusa
Gdzie aktualnie warto jest wybrać się na szkolenie? Chodzi o stylizację paznokcia. Wiem, że w salonach kosmetycznych wszystko szybko się zmienia ;/

Gość kapelka
A sądzisz, że coś się zmieniło przez te kilka miesięcy? Swojego szkolenia szukałam naprawdę długo i dopiero w New Nails znalazłam odpowiednie. A wcześniej na temat szkoleń naczytałam się masakrycznie dużo. Zwracajcie uwagę naprawdę na wszystko - tylko tak można znaleźć dobre szkolenie.

Gość mikrusa
Gdybym wiedziała to bym nie pytała - czy ktoś jeszcze może to potwierdzić? Szukam wiarygodnych opinii.

znam szkolenie z profesjonalnej szkoły Select i uwazam ze jesli masz mozliwosc zrobić taki kurs w stolicy to warto zainteresowac się jej ofertą. Na stronie internetowej szkoły masz tez wiele informacji o szkoleniach aktualnych z zakresu stylizacji paznokci, informacje te powinne byc pomocne przy wyborze, mozesz zadzwonić i dopytać tez w samej szkole o jakies dodatkowe informacje. Samymi tylko ocenami na forach bym się nie sugerowała.

Gość gość
Ja lubię ciągle podnosić swoje umiejętności i kwalifikacje więc często chodzę na rożne szkolenia. Ostatnio byłam na szkoleniu kosmetycznym w firmie Lukomades i jestem zaskoczona różnorodnością spotkania. Widać, że prowadząca posiadała dużą wiedzę - dawała wiele praktycznych porad. Polecam.