Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała hipototanica

Siedzę sama i piję

Polecane posty

Gość mała hipototanica

Mam 25lat nigdy nie miałam chłopaka, ba nie widziałam faceta nago. Zero perspektyw na udane życie. Pochodzę z PGR-u studiuję daleko, na studiach udają, że jestem z małego miasta, kłamię, że mam 2 lata mniej niż w rzeczywistości. Mam przewlekłą chorobę. Jest ktoś bardziej żałosny ode mnie?

Nie wydaje mi się żeby topienie smutku w alkoholu byla dibym sposobem na życie. Saze że przyczyna Twoich niepowdzeń lezy w kompleksach i zamknieciu się w sobie. Musisz wyjść do ludzi! Nie ma potrzeby klamać. Od chorób są lekarze. Pochodzenie z post-PGR-owskeij wsi to żadna ujma. Wiek też jest OK - jesteś jeszcze młodą dziewczyną i do 30-tki spoko możesz ulożyć sobie zycie. Dziewczyno! Głowa do góry i pierś do przodu! Świat stoi przed Tobą otworem! Trzeba tylko do niego wejść! :)

Gość tak ja mam gorzej
mam 23 lata, udaje przed wszystkimi ze studiuje, nie mam kasy, nie mam mieszkania, nie mam prawa jazdy, choruje, rodzina sie mnie wyrzekla. Jedyne co mnie rozni od ciebie to pochodzenie oraz to ze widzialam mnostwo facetow nago- az za duzo:O

Gość to znaczy faceta nago pewnie
widziałaś ;) tylko nie na żywo,no to trochę dziwne Ci powiem:O masz problem z nawiązaniem kontaktów czy posiadasz ogólnego doła i mas wszystko w doopie

Gość bywalec1
Dziewczyny, nie biadolcie! Jęsli jesteście spragnione widoku męskiej naości na żywo wystarczy pójść latem na plaż naturystów. Zimą tochę trudniej ale też są np. sauny koedukacyjne.

Gość mała hipototanica
Fakt mam masę kompleksó, począwszy od pochodzenia skończywszy na braku urody. Spotkałam kilku facetów w życiu, którzy byli mną zainteresowani. Ale zawsze byłam dla nich niemiła i udawałam zimną. Bałam się wyśmiania

Gość to znaczy faceta nago pewnie
rodzice cuś schrzanili u Ciebie:O potraktuj to jako ich niewiedzę;) proponuje jak zaczniesz rok akademicki rozglądnij się na wydziałach czy nie ma zajęć z komunikacji interpersonalnej;) radziłaby Ci wziąć udział w takim seminarium tym bardziej że są prowadzone symulacje:D więc należy pokonać w grupie jakąś tam nieśmiałość,jedno jest pewne całe Twoje życie spoczywa w Twoich rękach ,więc trzeba zacząć działać...

"Spotkałam kilku facetów w życiu, którzy byli mną zainteresowani. Ale zawsze byłam dla nich niemiła i udawałam zimną. Bałam się wyśmiania" Bardzo zła taktyka! Facet nie zdaje sobie sprawy że to tylko próba jego wytrwalości. Sadzi że Ci nie odpowiada i się wycofuje. Nie należy w takich razach wpadać w euforię i rzycać mu się od razu w ramioan a ale na zainteresowanie odpowiedzieć życzliwym zainteresowaniem a wtedy może sie narodzić coś więcej :) <stopka>Człowiekiem jestem i nic co obce nie jest mi ludzkie</stopka>